Danmark: ”Ett globalt krig om värderingar”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Danmarks statsminister Mette Frederiksen. © Foto: Thomas Dahlstrøm Nielsen (CC BY-SA 4.0)

Det pågår ett ”globalt krig om värderingar” i världen, och väst riskerar att förlora detta krig. Det varnade Danmarks statsminister Mette Frederiksen för under den globalistiska ”säkerhetskonferensen” i München. Därför måste flera åtgärder vidtas.

Under den så kallade säkerhetskonferensen i München förra veckan samlades hela den globalistiska ”makteliten” i väst.

Denna samling makthavare – som årligen fraterniserar på möten som World Economic Forum i Davos, eller som på konferensen i München – är överens om att kriget mot Ryssland i Ukraina måste fortsätta. Tills Ryssland förlorar.

Mer vapen till Ukraina. Mer pengar till Kievregimen, som enligt Bill Gates är ”en av de värsta i världen; korrupt och kontrollerad av ett fåtal rika människor”.

Vapen påstås vara vägen till fred, vilket påminner om den dubbelspråkiga frasen ”krig är fred” från George Orwells dystopiska roman ”1984”.

Kriget i Ukraina handlar om världsordningen – och ”värderingar”.

– Vi måste göra så mycket vi kan för att stödja Ukraina med vapen. Vi måste göra det fortare. Vi måste samarbeta närmare inom Europa för att fortsätta producera. För det är extremt viktigt att donera mer och snabbare men också att kunna försvara oss själva, sade Danmarks statsminister Mette Frederiksen under säkerhetskonferensen i München.

Men det handlar om mycket mer än så.

– Om vi som europeiska länder inte lyckas bygga starka allianser med Indien, i Asien, i Afrika och andra platser i världen, så kommer vi förlora det globala kriget om värderingar.

– Så vi måste göra många saker på en och samma gång. Alla kriser vi står inför samspelar med varandra. Självklart måste vi hjälpa Ukraina. Vi måste vinna det här kriget, och de kommer aldrig kunna vinna det på egen hand. Vi måste vinna det med dem. Vi måste bygga ett starkare EU och starkare samarbeten. Men vi måste också vara mycket mer aktiva på den globala scenen.

Lyssna på hennes uttalande:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program