Covidvaccinet har ”ödedelagt väldigt mycket av mänsklig hälsa runt om i världen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det var en ”fullständigt vansinnig strategi” att massvaccinera världen mot covid-19 med de så kallade vaccin man tagit fram. Det säger Lars Bern i Swebbtvs nya Omvärldsanalys, gällande kardiologen Peter McCulloughs tal vid Europaparlamentet. Sprutan har ”ödedelagt väldigt mycket av mänsklig hälsa runt om i världen”, berättar Lars Bern.
– De här vaccinen är i princip värdelösa, påpekar han.

Det är i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys som Lars Bern bland annat går igenom den amerikanska läkaren Peter McCulloughs mycket intressanta och viktiga tal vid Europaparlamentet, som Swebbtv Nyheter skrev om tidigare i veckan.

(Se talet med svensk översättning HÄR.)

Enligt McCullough har ”vaccinen” orsakat omfattande skador på människor. Han menar att ingen borde ta mer covidvaccin, och att sprutan måste bort från marknaden. Läkaren förklarar att covid hanterades så katastrofalt beroende på att ett mäktigt ”syndikat” styr.

– Han påpekar på att den här vaccinationskampanjen som man då höll igen med tills det att folk var tillräckligt rädda har ödelagt väldigt mycket av mänsklig hälsa runt om i världen, säger Lars Bern i Swebbtv. Han säger också att det finns ingen studie som visar att det här har haft någon positiv effekt. Vad vi gjort är helt enkelt att vi har sprutat in en DNA som får kroppen att producera en farlig patogen. Fullständigt vansinnig strategi.

– Det mest spektakulära är myorkardit, alltså hjärtmuskelinflammation. Det han också påpekar är att alla kardiologer i världen vet att en människa som får hjärtmuskelinflammation absolut inte får idrotta. Absolut inte, för då är risken för hjärtstillestånd helt akut. Mycket vanligt. Och det vet man. Ändå tvingade man på atleter, som inte hade minsta risk att bli sjuka, det här vaccinet.

Peter McCullough förklarar också att de blodproppar som sprutan orsakar är mycket komplicerade, eftersom det inte finns någon blodförtunnande medicin som löser upp dem. För de är inga vanliga blodproppar.

– Hans slutsats är att det finns ingen som helst anledning att fortsätta ge de här vaccinen. Myndigheter som ingår i det här syndikatet, som han räknade upp, begår ett brott mot oss människor när de rekommenderar att man ska ta dem. De har ingen positiv effekt, och är potentiellt farliga. Framför allt om man får den här värsta batchen. Då ligger man väldigt illa till. 4,2 procent av de vaccinerade har anledning att vara väldigt oroliga.

– Den snällaste lotten är ungefär bara 30 procent. Den största ger vissa biverkningar, och är knappt 70 procent.

Swebbtvs Mikael Willgert påpekar att ”det här är ju fruktansvärd information”.

Enligt Lars Bern är vaccin den största tänkbara kassakon för läkemedelsindustrin. För det är ju något som ger man till alla människor, oavsett om de friska eller sjuka. Särskilt intresserad är man att vaccinera mot förkylningssjukdomar, eftersom de drabbar alla kanske en gång per år. Problemet med coronavirus är att de muterar väldigt fort.

– Så de här vaccinen är i princip värdelösa.

Lars Bern påpekar att en del tittare är trötta på allt prat om vaccinet. Men frågan är fortfarande lika aktuell och allvarlig. Skadorna finns ju kvar, och vaccineringen har inte upphört. Det är inte avklarat på något sätt, påpekar han.

– Och nu förbereder sig ju det här syndikatet med WHO i spetsen att sätta igång en ny vaccinationskampanj för en mutation av det här viruset, fortsätter Lars Bern i Swebbtv. Det här måste läggas ner alltihop. Och vi måste erkänna att det här var en medicinsk katastrof av det värsta slaget, orsakad av oss människor själva genom vapenforskning, skulle jag vilja säga. För det här viruset kommer från gain-of-function.

– WHO är centralorganisation för allt det här.

Och nu försöker WHO få diktatorisk makt över världens hälsoarbete. Man lär inte lyckas i hela världen, eftersom den nu splittras mer och mer. Men i väst kan man mycket väl lyckas.

Planen är att ”tvinga människor att ta sådana här vaccin, vilket är fruktansvärt”, säger Bern.

Läs också:

Läkaren: INGEN borde ta mer covidvaccin – och det måste bort från marknaden

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program