Covidterrorn ”det bästa som hänt” – fick folk att vakna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisternas globala statskupp kommer misslyckas och deras totalitära projekt att slå tillbaka. Det visade den så kallade pandemin. Den ”bröt rutinen” vilket är ”ett sätt att ta sig ur sinneskontrollen”, säger den amerikanska skådespelaren Roseanne Barr i en intervju med Theo Von. Covid fick folk att ”vakna upp till det som betyder något”.

Världen stängdes ner på grund av ett virus som redan våren 2020 hade en extremt låg dödlighet på 0,1 procent för människor under 70 år. Karantäner, covidpass, vaccintvång etc.

Men detta var det bästa som hänt, enligt skådespelaren Roseanne Barr.

För det fick människor att vakna.

– De satte oss i karantän. Det var det bästa som någonsin hänt det här landet, även om många människor förlorade sina jobb, säger Roseanne Barr till Theo Von. Det som var bra med det var att det bröt rutinen. Det är ett sätt att ta sig ur sinneskontrollen, att bryta rutinen. Det fick folk att vakna upp till vad som betyder något. Och sedan gick de ut på internet och började leta efter svar. Och det är därför som de kallar det för Det stora uppvaknandet, The Great Awakening.

– Det är vad Q:et i ”karantän” betyder. Vi blev alla mycket smartare, vi blev alla mycket friskare, vi kom alla mycket närmare varandra. Det var det bästa som kunde ha hänt oss.

– För allt som dessa knäppgökar på toppen försöker göra mot oss kommer i slutändan fungera till vår fördel – så länge vi återtar vår mänsklighet och vår kärlek och vår koppling till varandra. De kan inte skada oss, påpekar hon i podden.

Att västvärlden nu håller på att falla sönder är egentligen något bra, menar hon vidare, eftersom det kommer tvinga folken att börja om från början och bygga upp allt på ett bättre sätt. All förändring kommer nedifrån och upp, så även denna gång, säger hon.

Se kortare klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program