Covid handlade inte om folkhälsa – makteliten ville ”bryta ner människor”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Det som politikerna gjorde under covid handlade inte om folkhälsa. Det var ett försök att bryta ner undersåtarna, folket. Det hävdar den tyska EU-politikern Christine Anderson.

Det är i en intervju med Epoch Times ”American Thought Leaders” som den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson berättar hur hon insåg vad den så kallade pandemin egentligen handlade om, enligt henne.

Inledningsvis förstod inte heller hon vad som pågick, men sedan började det hända saker som inte var logiska. De politiska besluten var inte logiska.

Till exempel fortsatte invandringen.

– Under påsken 2020 lämnade jag det narrativet helt. För de gjorde saker som inte stämde.

– Flyktingarna fortsatte strömma in, förklarar Christine Anderson. De behövde inte tillhandahålla någonting. Det var en absurd situation. Vem som helst kunde ta sig in i mitt land utan att ifrågasättas. Men jag, som tysk medborgare, fick inte ens gå in på en restaurang, skoaffär eller frisör utan att visa upp något.

– Det var så fundamentalt konstigt från vad man borde ha gjort. Och ganska snart insåg jag att detta inte hade något med folkhälsa att göra. Det hade ingenting att göra med att bryta några vågor. Det handlade hela tiden om att bryta ner människor. Det var vad de försökte göra.

Redan i mars 2020, då tuffare virusvariant härjade, hade covid-19 en extremt låg dödlighet på 0,1 procent bland personer under 70 år. Detta enligt en studie från Folkhälsomyndigheten. Myndigheten har nu tagit bort denna artikel från sin hemsida, men den går fortfarande att läsa via Archive.org.krisinformation.se kan man ännu läsa om studien, men länken på Folkhälsomyndighetens egen hemsidan fungerar alltså inte längre.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program