COP28 ”ytterligare ett bedrägeri” – makteliten ”skrattar oss i ansiktet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Andrew Bridgen. Foto: Swebbtv

Makteliten ”skrattar oss i ansiktet” när de träffas i Dubai för ”klimatets” skull. Allt är bara ännu ett bedrägeri, hävdar den brittiska parlamentsledamoten Andrew Bridgen på X.

Hur kommer det sig att det är de allra rikaste som driver den så kallade klimatfrågan?

I fronten går bland andra Storbritanniens kung Charles III.

Just nu träffas makteliten på FN:s klimatkonferens COP28 i Dubai.

Även media är unisont med på tåget. Nästan alla i alla fall.

– Jag kunde inte bry mig mindre om COP28, säger brittiska GB News programledare Patrick Christys i ett inslag. Hela grejen är en komplett fars. Kungen, David Cameron, Rishi Sunak tar alla egna privatplan för att åka till en pratbutik i en oljestat för att marknadsföra idéer som gör fattiga människor fattigare. Den absoluta fräckheten från miljardärer som skickar ut Gud vet hur mycket koldioxid i atmosfären. Det är en komedi!

Enligt Christy är det passande att COP28 arrangeras i en totalitär shariastat som Förenade Arabemiraten, eftersom klimatfrågan också bedrivs på ett totalitärt sätt.

– Varje gång du blinkar ges mer av dina hårt förvärvade slantar bort av politiker för att driva igenom den stora gröna agendan, fortsätter journalisten. Vilka tror dessa världsledare att de är? Se bara på hur de lever sina liv. Det är de som skadar miljön, inte vi.

– Sluta tvingas oss betala för alla era meningslösa fåfänga projekt!

Patrick Christys får medhåll av den brittiska parlamentarikern Andrew Bridgen.

”COP28 är ytterligare ett bedrägeri! Världsledare flyger in med privatjet medan de läxar upp oss om att rädda planeten genom att minska våra koldioxidutsläpp. De skrattar oss i ansiktet. Nettonoll kommer drabba de fattigaste människorna hårdast”, skriver Bridgen i ett inlägg på X.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program