Chefläkare kräver att covidvaccinen stoppas: ”Inte lämpliga för användning på människor”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv

”Vaccinen” mot covid-19 måste stoppas. Det kräver Floridas delstatsöverläkare och folkhälsochef Joseph Ladapo. Vaccinen är inte lämpliga för mänskligt bruk, hävdar han. Detta sedan ”miljarder DNA-fragment per dos” upptäckts i mRNA-vaccinen, förklaras det.

Det är Floridas folkhälsochef Joseph Ladapo, som tog sin medicinska examen från Harvard Medical School och sin doktorsexamen i hälsopolitik från Harvard Graduate School of Arts and Sciences, som nu vill stoppa användningen av de så kallade covidvaccinen.

Detta sedan DNA-fragment hittats i doserna.

”Jag kräver ett stopp för användningen av mRNA-COVID-19-vaccin”, skriver Joseph Ladapo i ett inlägg på X.

”U.S. Food and Drug Administration och Centers for Disease Control and Prevention har hela tiden spelat det snabbt och löst med covid-19-vaccinsäkerhet, men deras misslyckande med att testa för DNA-integration med det mänskliga genomet – som deras egna riktlinjer dikterar – när vaccinen är kända för att vara förorenade med främmande DNA, är oacceptabelt.”

I ett officiellt uttalande från Floridas hälsomyndighet säger Joseph Ladapo rentav att covidvaccinen är ”inte lämpliga för användning på människor”.

– DNA-integration utgör en unik och förhöjd risk för människors hälsa och för integriteten av det mänskliga genomet, inklusive risken att DNA integrerat i spermier eller äggkönsceller kan överföras till avkommor till mottagare av mRNA-COVID-19-vaccin. Om riskerna för DNA-integrering inte har utvärderats för mRNA-COVID-19-vaccin är dessa vaccin inte lämpliga för användning på människor, säger han.

Svaret från myndigheterna lugnar inte läkaren.

– FDA:s svar ger inte data eller bevis för att de DNA-integrationsbedömningar som de själva rekommenderade har utförts. Istället pekade de på genotoxicitetsstudier – som är otillräckliga bedömningar för DNA-integreringsrisk. Dessutom fördunklade de skillnaden mellan SV40-promotorn/förstärkaren och SV40-proteinerna, två element som är distinkta.

Enligt Floridas hälsomyndighet kan DNA-integration teoretiskt sett bland annat påverka en människas onkogener, ”de gener som kan omvandla en frisk cell till en cancercell”.

Läkarens krav har letat sig ända in i mainstream-media. New York Times skriver till exempel att ”Floridas hälsomyndighet uppmanar till att stoppa covid-vaccinen”. Enligt tidningen varnar Ladapo för ”farhågor om att föroreningar i vaccinet permanent kan integreras i mänskligt DNA”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program