Överläkare jämför covidvaccinet med ”antikrist” – kräver stopp

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kan främmande DNA ta sig in i våra celler genom mRNA-sprutorna mot covid och förändra vårt DNA – ”mänskligheten själv” – för alltid? Ja, enligt den amerikanska delstatsöverläkaren Dr. Joseph Ladapo. Det framgår av ett ”chockerande samtal” med Ladapo, rapporterar journalisten Tucker Carlson.

I december stod makteliten och jublade under Nobelfirandet åt de så kallade covidvaccinen. Detta trots den massiva kritik som riktats mot produkterna. Nu kan man till och med i läsa i svenska mainstream-media om hur sprutorna dödat unga svensksar.

Nyligen krävde Floridas delstatsöverläkare och folkhälsochef Joseph Ladapo att covidvaccinen stoppas. Bakgrunden är att man hittat DNA-fragment i produkterna.

DNA behöver inte nödvändigtvis vara farligt. Men med mRNA-vaccinen är det annorlunda.

– Dessa vaccin är helt ärligt antikrist av alla produkter, säger Joseph Ladapo i War Room.

I en intervju med Tucker Carlson förklarar Joseph Ladapo närmare vad som är problemet.

– Det är egentligen väldigt enkelt. Vi vet alla vad DNA är för något. Det är vår genetiska ritning. Vår gåva från Gud, säger han under intervjun. I det här specifika fallet, med mRNA-vaccinen, innehåller de DNA, som många andra vaccin eller biologiska läkemedel, och det är inte en så stor sak. DNA är inte något stort hårigt monster, som kan leva hur länge som helst. Våra kroppar har många mekanismer för att bryta ner dem.

Men detta DNA är inte som andra DNA, när det gäller att ta sig in i celler, förklarar han vidare.

Detta DNA hänger sig fast på mRNA:et och lipidnanopartiklarna i produkterna.

– Det hänger sig fast vid det, och det kommer in i cellen nästan helt säkert, liftar med mRNA:et, fortsätter Ladapo. Tidigare hade DNA mycket svårt att ens ta sig in i cellerna. Här blir DNA levererat in i cellerna med hjälp av lipidnanopartiklarna. Och det är ett problem, eftersom varje dos av covid-19-vaccin innehåller ungefär mellan miljarder och hundratals miljarder fragment av DNA. Så detta är en fullständigt annorlunda riskanalys. Det är uppenbart.

Därför måste man bekräfta att DNA, som är en förorening eller ett främmande DNA, inte integrerar in i människors DNA, det mänskliga genomet. Och det finns tester för att göra det, säger han. Så Florida frågade den amerikanska livsmedels- och läkemedelsmyndigheten FDA om detta gjorts. Men svaret man fick var bara långt svammel, enligt Ladapo. Ingen av de specifika frågorna besvarades, varför han drar slutsatsen att testerna inte gjorts. Han är chockerad över hur man kunnat vara så nonchalant till något så värdefullt och heligt som vårt DNA.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program