Assad: Västs utrikespolitik bygger på terror

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Aleppo i Syrien under attack av terrorister, 9 augusti 2016. © Foto: Preacher lad (CC BY-SA 4.0)

Västmakterna med USA i spetsen använder ”terrorister” av olika slag som ”en av sina arméer” i världen. Det hävdar Syriens president Bashar al-Assad i en intervju med rysk tv och tar bland annat Ukraina som exempel, rapporterar Tass. Genom terror försöker man styra världen, störta svårbemästrade regeringar och avancera sin agenda.

Det är USA som egentligen kontrollerar de islamistiska terroristerna som skapar problem i Syrien. Det säger nu Syriens president Bashar al-Assad.

Enligt Assad har väst aldrig slutat jaga upp terrorister i Syrien i syfte att skapa nya inbördes stridigheter i landet och till slut få till ett regimskifte.

Detta har hela tiden varit avsikten, menar presidenten.

– Alla terrorister i Syrien kontrolleras direkt genom USA, ibland genom Turkiet. Men huvudet som kontrollerar det hela är USA, säger han.

Och detta kommer aldrig att upphöra, hävdar Assad, eftersom terror är en så central del i det globaliststyrda väst, terroristerna är ”en av västvärldens arméer”, påstår han.

– De använde den här terrorn mot Sovjetunionen i Afghanistan. De använder den här terrorn i Ukraina, de använde den i Tjetjenien. Västvärlden stödde allt det där. Och min uppfattning är att de kommer att fortsätta stödja terror.

Enligt Bashar al-Assad kan västvärldens globala terrorpolitik enbart stoppas av en ”mycket stor makt som har möjlighet att slå tillbaka”.

Efter att det så kallade inbördeskriget i Syrien delvis lagt sig har USA ockuperat betydande delar av landet och stjäl dess naturresurser. Enligt den syriska regeringen har amerikanerna under flera år stulit olja, gas och andra mineraler till ett värde av 19,8 miljarder dollar.

Relaterat:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program