Arnold ber om ursäkt för covidtyranni-kommentar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den amerikanska skådespelaren Arnold Schwarzenegger ber nu om ursäkt för att han sveptes med i covidpsykosen och manade folk att skita i sin frihet och ta till totalitära, värdelösa åtgärder mot smittan. ”Jag är ledsen för de orden”, skriver han på Twitter.

Det var 2021 som den folkkära amerikanska skådespelaren Arnold Schwarzenegger fällde ett ökänt uttalande om covid.

”Det finns ett virus. Det dödar människor och det enda sättet vi förhindrar det är genom att vaccinera oss, bära munskydd, bruka social distansering, tvätta händerna hela tiden, och inte bara tänka på att ’ja, min frihet störs på något sätt här.’ Nej, fan ta er (screw your) frihet. För med frihet kommer förpliktelser och ansvar”, sade han.

Orden gjorde många fans djupt upprörda.

Men nu ber han om ursäkt för vad han sade.

Detta efter att en person på Twitter skrivit en kommentar om Arnolds nya podcast:

”Jag vill kolla in det där, men har svårt att komma över Arnold ’Fuck Your Freedom’ Schwarzenegger.”

”Jag vill tacka dig för din öppenhet. Jag tycker vi ska kunna vara oense utan att vara fiender. Här är vad jag mer har att säga: Jag är ledsen för att jag sade de orden. Jag försöker vara obevekligt positiv, men ibland är min mun för snabb för mig. Jag borde ha kommunicerat bättre”, svarar Arnold Schwarzenegger på en relaterad kommentar på Twitter.

Men alla är inte imponerad av pudeln.

”Om narrativet inte hade förändrats hade det inte blivit någon ursäkt”, menar en användare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program