Årets första misstänkta mord på Vargön

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

På kvällen den 1 januari påträffades en skadad medvetslös man på Nybrovägen på Vargön, vilket Polismyndigheten gått ut med uppgifter kring idag. Mannen avled senare av sina skador och polisen har startat en förundersökning gällande mord.

Förnärvarande sitter det två personer anhållna misstänkta för mord. Relationerna till offret är oklart och Polisen har heller inte gått ut med information om den mördade hade kriminella kopplingar. De anhöriga till den mördade är underrättade. Polisen meddelar att de är intresserad av att komma i kontakt med personer som sett eller hört något i samband med händelsen under lördagskvällen den 1 januari.

Samtidigt har det också skjutits i Göteborg på en frisörsalong under eftermiddagen, där en person i 30-årsåldern hittats skadad.

Förra årets totala skjutningar och mord låg i paritet med rekordåret innan, skjutningarna något lägre men antalet mord något högre. Den dåvarande inrikesministern och nuvarande finansministern Mikael Damberg uttalade sig vid flera tillfällen om att regeringen trodde på en vändning detta år vad gäller skjutningar och mord.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program