Är Hollywood ”ondskefullt”?

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Finns det en mäktig peodfilring i Hollywood som begår övergrepp mot barn? Enligt skådespelaren Corey Feldman, berömd som barnskådespelare från bland annat 80-talesfilmerna Gremlins och The Goonies, är pedofili ”det största problemet i Hollywood”.

Vad är det egentligen som pågår i Hollywood?

I en intervju 2020 sade till exempel den amerikanska skådespelaren Corey Feldman att ”det största problemet i Hollywood är pedofili”.

Det påstås finnas en ”peodfilring” i Hollywood som begått övergrepp på ”tusentals barn”, kunde man höra i Megyn Kelly Today 2017.

Den 6 juni i år fick den världsberömda, konservativa, samhällskritiska skådespelaren James Woods en fråga på Twitter som löd:

”James, seriös fråga. Som någon som har enorm respekt för din talang som skådespelare är jag nyfiken – hur ondskefullt är Hollywood?”

Tidningen Breitbart hävdar i en artikel, som blivit viral i sociala medier, att Woods svarade på frågan – med ”Multiplicera dina värsta farhågor med 100”, men sedan raderade denna tweet.

Swebbtv Nyheter har inte oberoende kunnat verifiera Woods påstådda svar.

I ett Twitter-inlägg från 2018 kallade James Woods vänstermiljardären George Soros för en ”satanisk” figur som ”undergrävt stabiliteten i västerländska demokratier” på ett ”oöverskådligt” sätt, något som uppmärksammades av israeliska Haaretz.

Corey Feldman är helt öppen med sin chockerande kritik mot Hollywood.

Se en intervju med honom:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program