Anti-globalistisk toppmilitär: Vi ska inte leva i en oligarkstyrd tyranni – ”Vakna!”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Michael Flynn. © Foto: U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Jonathan Lovelady/Public domain

Den ohederliga Rysslandsutredningen mot Donald Trump, som inleddes i avsaknad av verkliga bevis, är så allvarlig att FBI borde läggas ner. Det anser nu fler starka röster.

Reaktionerna på FBI:s Rysslandutredning mot Donald Trump, som efter Durham-rapporten nu utpekas som en gigantisk bluff, en politisk häxjakt mot ex-presidenten, fortsätter strömma in.

Enligt den amerikanska toppmilitären, den pensionerade generallöjtnanten Michael Flynn, som gjort sig känd för sin orubbliga anti-globalism, står det amerikanska folket vid ett vägskäl:

En demokratisk rättsstat, eller en oligarkstyrd tyranni.

”Amerika är förbannat. Trump är förbannad. Jag är förbannad. Och det med all rätt, efter Durham-rapporten. Hur får vi tillbaka vårt land och vår vederbörligen valda president? De ’felsteg’ som Durham sade har åtgärdats är fortfarande på plats (lura inte er själva)”, skriver han i ett inlägg på Twitter och fortsätter:

”FBI måste stängas ner helt och detta måste ske i varje ny administration som kommer in i Vita huset. Idéer om reformer är bra men inte förrän en fullständig nedstängning sker. Alla partiers politiker som kandiderar till presidentposten måste ha som högsta prioritet att fullständigt återupprätta tilliten till den federala regeringen. Inga fler spel. Och människor som begått brott som förräderi och/eller uppvigling mot det amerikanska folket måste hållas ansvariga (samtliga). Det kommer inte finnas några preskriptionsregler eller stenar att gömma sig under.”

I stort sett har USA inte längre ett rättssystem som är lyhört för folkets behov, menar generalen.

”Den rättsstat som jag kämpade för kommer vara död. Antingen har vi ett rättvist, opartiskt och fungerande rättssystem eller så lever vi under tyranniets ok, som styrs av en liten grupp oligark-eliter som vill diktera hur vi ska leva som nation. Vakna upp Amerika!”, påpekar Michael Flynn.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program