Annika Strandhäll jämförs med Mona Sahlin på sociala medier

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Faksimil regeringens webbtv

Miljöminister Annika Strandhäll (S) jämförs med Mona Sahlin (S) på sociala medier. Detta efter att ytterligare ett kronofogdeärenden avslöjats rörande miljöministern.

Alltfler ifrågasätter lämpligheten att vara minister, samtidigt som man upprepade gånger hamnar hos Kronofogden. Strandhäll har nu avslöjats av DN på fredag för att återigen har ett betalningsärende till Kronofogden. Denna gång är det Värmdö kommun som krävt en skuld på 1.350 kronor.

Strandhäll har haft totalt nio ärenden hos Kronofogden. Jämförelserna med Sahlin står som spön i backen på sociala medier. Statsminister Magdalena Andersson (S) krävde att Strandhäll skulle göra en rejäl genomgång av sin ekonomi efter de första avslöjandena. Trots det har det nu kommit fram ytterligare oegentligheter. Statsministern har än så länge valt att inte kommentera det hela.

Strandhäll är inte ensam i regeringen med att ha haft med Kronofogden att göra. Även migrationsminister Anders Ygeman har haft problem med Kronofogden, till följd av obetalda hyror han drog på sig under 90-talet, något Expressen gjort en granskning kring.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program