Alternativ för Sverige krävde återvandring vid klandemonstration

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den systemhotande multikriminella Ali-Kahn-klanen som har delar av Göteborg i sitt strypgrepp, genomförde ytterligare en demonstration igår. De demonstrerar fortsatt mot att de sociala myndigheterna valt att omhänderta ett av barnen som tillhör klanen.

Barnet omhändertogs på grund av att barnet uppgett att det blivit misshandlat av sina föräldrar. Detta föranledde sedan till en omfattande global desinformationskampanj som initialt leddes av islamistiska grupperingar, men efterhand har även Turkiet blandat sig i desinformationsspridningen som genomförs mot Sverige.

Under demonstrationen valde partiet Alternativ för Sverige att visa närvaro och propagerade för återvandring på platsen. Andreas Feymark som är partistyrelseledamot var en av dem som närvarade vid manifestationen.

– Det finns ett stort folkligt motstånd mot att invandrade klaner får allt större inflytande i samhället och det är viktigt att det motståndet syns ute i verkligheten och inte begränsas till sociala medier, säger Feymark.

Foto: Andreas Feymark

Feymark menar att återvandring av missanpassade invandrare är av största vikt för samhället.

– Först och främst är det kriminella och samhällsbelastande invandrare som uppehåller sig i landet på svenskarnas bekostnad. Det är ohållbart att låta dem stanna i Sverige. En annan stor grupp som måste lämna är asylsökande, menar Feymark.

Alternativ för Sverige menade under valrörelsen 2018 att Sverige kunde repatriera en halv miljon missanpassade invandrare inom en sexårsperiod. Det inkluderar olika grupper av vad partiet menar är invandrare som på olika sätt belastar samhället, men både medborgarskap och uppehållstillstånd behöver dras tillbaka enligt partiets politik.

Foto: AfS partiledare Gustav Kasselstrand

Klanen Ali-Kahn har ett starkt fäste i Sverige andra största stad Göteborg och sprider skräck bland invånarna. Omkring 80 procent av de manliga medlemmarna av klanen Ali-Kahn finns i Polismyndighetens register enligt uppgifter från GP. Vilket innebär att de antingen är eller har varit misstänkta för brott alternativt dömts i domstol.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program