”Aggressiv panik” i Demokraterna efter Bidens katastrofdebatt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

USA:s president Joe Biden. © Foto: Official White House Photo by Adam Schultz

Kritiken rasar mot Joe Biden efter debatten mot Donald Trump och nu höjs röster för att Demokraterna måste välja en annan kandidat inför presidentvalet i november. Detta diskuterade CNN:s egen panel efter debatten, rapporterar Fox News.

Det gick inget vidare för Joe Biden i CNN-debatten mot Donald Trump på torsdagen.

Enligt CNN:s undersökning tycker 67 procent att Trump vann, medan 37 procent säger Biden.

Kritiken mot Biden rentav rasar.

– Det där var plågsamt. Jag älskar Joe Biden. Jag jobbar för Joe Biden. Han gjorde inte bra ifrån sig alls, säger CNN:s politiska kommentator Van Jones. Han hade ett test i kväll för att återupprätta förtroendet hos landet och väljarbasen och han misslyckades med det. Jag tror många människor kommer vilja se honom överväga att ta en annan väg nu.

Bidens prestation skapar både panik och smärta hos folk, påpekar Jones.

– Detta var en debatt som förändrar allt, i den mening att just nu när vi pratar, finns det en djup, bred och mycket aggressiv panik i Demokratiska partiet. Det började minuter in i debatten och fortsätter just nu, säger CNN:s John King. Detta involverar partistrateger, förtroendevalda, insamlare. Och de diskuterar presidentens prestation, som de tycker var sorglig, som de tror kommer skada andra i partiet, och de har samtal om vad de ska göra åt det. Några av samtalen innefattar ”Ska vi åka till Vita huset och be presidenten träda åt sidan? Andra samtal handlar om framstående demokrater ska offentliggöra detta? För de känner att denna debatt var så hemsk.

Så här skriver tidigare CNN-medarbetaren Chris Cillizza på X:

”Denna debatt var en total och fullständig katastrof för Biden… Jag trodde ALDRIG att han skulle vara så här dålig. Häpnadsväckande. Verkligen.”

Se CNN:s analys efter debatten HÄR.
Se hela debatten mellan Trump och Biden HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program