Agenda 2030 bakom kriget mot bönderna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

© Foto: Project Kei (CC BY-SA 4.0)- symbol för "de globala målen" (United Nations Information Centre, UNIC)

Vad är det som pågår i Europa? Varför sker det bondeuppror över kontinenten? Enligt den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek pågår det ett ”globalt krig” mot bönder, och bakom detta krig står – likt tidigare i historien – den så kallade ”eliten”. Globalisternas Agenda 2030 är ytterst vad det handlar om, förklarar hon i en intervju med Jordan Peterson. ”De tyska böndernas revolution”, heter intervjun.

Historier upprepar sig. Nu är makteliten ute efter bönderna – igen. Och nu reser sig bönderna – i land efter land.

Bakom angreppen mot Europas bönder finns FN:s Agenda 2030, den agenda som politiker och företag bedriver. Det menar den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

– Jag pratar ofta om det globala kriget mot bönder. Nettonoll-agendan, och ytterst Agenda 2030 som är en FN-agenda, säger hon.

– Den återfinns i kärnan av detta.

Det handlar alltså om ”hållbarhetsmålen”, som är i toppen av globalisternas politiska hierarki, förklarar hon vidare.

Enligt Vlaardingerbroek måste den här agendan omintetgöras. Agendan ska inte skjutas fram, som vissa politiker anser. Den ska bort helt och hållet.

– Jag har inte glömt var min mat kommer ifrån och jag vill kunna fortsätta äta hälsosam mat, säger hon. Jag vill fortsätta leva mitt leva, själv bestämma vart jag ska resa och jag vill inte ha de här förbannade globalisterna i mitt liv.

Bönderna är det största hotet mot globalisterna, påpekar hon. Och det är också därför som makten, idag och genom historien, varit ute efter just denna grupp.

– Det är den grupp i samhället som verkligen kan stå upp mot globalisterna. De har manskapet, vilket vi nu sett, för att paralysera ett helt land. Så jag hoppas att de strejkar och inte låter sig skrämmas av dessa människor – som ger sig på oss men som samtidigt översvämmar länder med invandrare och vägrar skicka tillbaka dem och som svamlar om likhet inför lagen.

Se hela intervjun HÄR.

Läs också:

Klimatkrisen en total bluff, enligt forskare: ”Vi borde inte göra någonting”

Klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program