Zelenskys varning till väst: Ni kommer få skicka era söner och döttrar i krig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Konflikten i Ukraina kommer spridas till Nato-länder om Ukraina förlorar. Det hävdade Ukrainas president Volodymyr Zelensky under en presskonferens.

Vad kommer egentligen hända med Ukrainakriget?

Om det blir så att Ukraina förlorar, kommer kriget inte sluta utan expandera.

För då kommer Ryssland börja tåga in i Nato-länder, vilket skulle tvinga USA att skicka sina egna söner och döttrar att dö rakt in i den globalistiska konflikten.

Det påstår i varje fall Ukrainas president Volodymyr Zelensky på en fråga från ABC om att den amerikanska allmänheten blir allt mer kritisk till stödet som ges till Ukraina.

– Jag kan säga dem en sak. Om de inte ändrar sin åsikt. Om de inte förstår oss. Om de inte stödjer Ukraina kommer de förlora Nato. De kommer förlora den ledande roll de har i världen.

Enligt Zelensky är det farligt om stödet till Ukraina minskar, om narrativet skiftar. Politiska ledare bör vara försiktiga med vad de säger. De bär ett ansvar, anser han.

– USA kommer aldrig ge upp sina Nato-länder. Om det blir så att Ukraina, på grund av skiftande åsikter och minskande hjälp, förlorar, kommer Ryssland gå in i de baltiska staterna, Natos medlemsländer. Då kommer USA behöva skicka sina söner och döttrar i krig, på exakt samma sätt som vi gör. Och de kommer tvingas slåss, för det är Nato vi pratar om, och de kommer dö.

Så vad tycker folk om detta, eller att kriga direkt i Ukraina?

– Över min döda kropp att ni tar min son för att kriga och dö i Ukraina. Bokstavligen. Jag tillåter det aldrig, säger en person i podden Timcast och liknar den pågående konflikten vid en ”elitens dynastiska pisstävling” över ”en bit land som de flesta människor inte kan hitta, inte bryr sig om och som inte har något strategiskt värde såvida man inte gör affärer med Hunter Biden”.

– Jag bryr mig inte om vilka hot som görs, eller vad straffet är. Och om ni tror att ni kan kalla in mina döttrar, får ni göra lägren redo. För ni kommer behöva dem. Kommer inte hända. Detta är inte bara ett exempel på hur historien upprepar sig, den rimmar. Detta är så falskt och bedrägligt. Detta är ett av de mest förenklade och cyniska narrativ jag någonsin sett. Det är som (filmen) ”Wag the Dog” men dummare. Vi kommer aldrig slåss i ert jävla krig. I helvete heller.

Se hela pressträffen med Zelensky HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program