”Woke-ideologins dagar är över” – DeSantis hoppar av och stödjer Trump

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Ron DeSantis hoppar nu av det republikanska primärvalet och ger i stället sitt stöd till Donald Trump. Enligt DeSantis är det uppenbart att folket vill ge Trump en ny chans.

Det var under söndagen som Floridas guvernör Ron DeSantis meddelade att han hoppar av det republikanska primärvalet i förmån för Donald Trump.

Enligt DeSantis är det nämligen uppenbart att folk vill ha Trump.

– Om det fanns något jag kunde göra för en mer gynnsam utgång, mer kampanjarbete, fler intervjuer, skulle jag göra det. Men jag kan inte kräva av mina anhängare att de ska lägga sin tid och sina resurser när vi inte har en tydlig väg till seger. Därav avbryter jag min kampanj.

– Jag är stolt över att ha levererat 100 procent av mina löften, och jag kommer inte sluta nu. Det är tydligt för mig att en majoritet av de republikanska väljarna vill ge Donald Trump en ny chans. De såg hur hans presidentskap förhindrades av oförsonligt motstånd, och de ser hur Demokraterna använder lagföring för att attackera honom.

– Jag har haft mina oenigheter med Donald Trump, som coronaviruspandemin och hans upphöjning av Anthony Fauci. Trump är överlägsen den sittande Joe Biden. Det är uppenbart.

Ron DeSantis påpekade också att han tidigare gjort ett löfte om att stödja den kandidat som republikanerna väljer att nominera.

– Jag kommer hedra det löftet. Han har mitt stöd, fortsätter DeSantis. Dagarna då man satte Amerika sist, knäböjde för storföretag och gav efter för woke-ideologi är över.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program