Vita huset: Gud gav dig en arm för att du ska ta ”vaccinet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Varför har människor två armar? Jo, för att kunna injicera vaccinjättarnas läkemedel i dem. Det hävdar Bidenadministrationens covidchef Ashish Jha, som även påstår att ”pandemin är inte över” och att vaccinen nu ska bli en ”rutinmässig del av våra liv”.

På tisdagskvällen höll Vita husets covidteam en presskonferens med nyheter om covid-19 och de så kallade vaccinen.

Där förklarade Ashish Jha, som leder Vita husets covidrespons, att Gud gett människor två armar: för att injicera läkemedel i dem.

– Den goda nyheten är att du kan få influensavaccinet och covidvaccinet på samma gång. Det är en bra idé. Jag tror verkligen att det var därför som Gud gav oss två armar: en för influensasprutan och den andra för covidsprutan.

– Inför hösten kommer vi se till att vaccinen är gratis, brett tillgängliga och att de är enkla för alla att ta. Men vi fokuserar också särskilt på att nå riskgrupper och möta upp dem där de finns.

Och är man 12 år gammal eller äldre är det dags att ta en ”uppdaterad covidspruta”, hävdar han.

Vaccinhysterin är alltså inte över. Enligt Vita huset är ”vaccinen” tvärtom ännu högst aktuella, och snart så pass bra att en covidspruta per år kommer räcka.

Riskgrupper kan dock behöva ta ännu fler.

– Pandemin är inte över, påpekar Ashish Jha. Och vi kommer vara vaksamma. Men vi har nått en viktig milstolpe. Nu har vi möjlighet att göra vaccinen till en rutinmässig del av våra liv.

I Sverige är 96 procent av dem som dör med covid-19 ”vaccinerade”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program