Visselblåsare röjer vaccindata – riskerar sju års fängelse

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: New Zealand Loyal/NZL. Skärmdump från Liz Gunns virala intervju med Barry Young. Se intervjun HÄR.

En högt uppsatta databasadministratör vid den nyzeeländska folkhälsomyndigeheten Te Whatu Ora riskerar sju års fängelse sedan han läckt data om det så kallade covidvaccinet. Enligt visselblåsaren avslöjar datan ett mycket stort antal dödsfall efter ”vaccinering”. Han säger att han var den enda administratören med tillgång till myndigheternas siffror. Andra dataexpert förnekar att hans tolkning av datan är korrekt, uppger Newshub.
– Ingen känner till denna data. Ingen förutom jag i Nya Zeeland har sett denna data, och nu ger jag den till världen, säger visselblåsaren i en uppmärksammad intervju med juristen och NZL-partiledaren Liz Gunn.

Det är en tidigare anställd vid den nyzeeländska folkhälsomyndigeheten Te Whatu Ora som gripits och sedan släppts mot borgen. Detta sedan han ska ha läckt stora mängder vaccindata.

Mannen heter Barry Young och riskerar nu sju års fängelse.

Young ropade ”Frihet!” när han framträdde i rättssalen på måndagen och fick en stående ovation och applåder från sina anhängare , uppger Newshub.

Enligt Young avslöjar vaccindatan ett mycket stort antal dödsfall efter vaccineringen.

– Jag såg för mycket för att inte göra något, säger han i en uppmärksammad intervju med Liz Gunn, partiledare för NZ Loyal Party.

Visselblåsaren var tidigare okänd och gick under täcknamnet Winston Smith, vilket alltså är protagonisten från George Orwells dystopi ”1984”, framgår av intervjun med Liz Gunn.

I intervjun presenteras siffror som bland annat påstås visa att dödstalet efter olika ”batcher” av vaccinet ligger på mellan cirka 4-21 procent.

– Jag kan garantera att det är statistiskt korrekt, säger visselblåsaren bland annat vidare under intervjun med NZL/Liz Gunn.

– Det krossar mitt hjärta att så många människor har gått förlorade på grund av detta. Och det är regeringen som ligger bakom detta.

– Varför gör man detta? Det är deras folk. Om det finns någon som helst säkerhetssignal från ett vaccin ska det dras tillbaka omedelbart. Men man har ignorerat allt och bara fortsatt.

Vaccinet är ”a killer”, ”en mördare”, säger han.

– Ingen känner till denna data. Ingen förutom jag i Nya Zeeland har sett denna data, och nu ger jag den till världen.

Enligt Young var han den enda databasadministratören.

– Nya Zeeland är ett litet land, så man kommer undan med att ha en administratör.

– Så jag är i en unik position i världen, fortsätter han och uppmanar fler runt om i världen att avslöja statistik om vad vaccinet orsakat.

”Barry Young förtjänar en medalj, inte ett straffrättsligt åtal”, skriver den brittiska parlamentarikern Andrew Bridgen på X.

Youngs anklagelser avvisas som en ”konspirationsteori” och det hävdas att hans tolkning av datan inte stämmer, kan man läsa i Newshub.

Se hela NZL-intervjun med Barry Young HÄR.
Se kortare klipp HÄR.

Newshubs inslag:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program