USA styrs av kommunister som vill ”förstöra medelklassen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Robert Kiyosaki. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Kriminella kommunister har tagit makten i USA för att utplåna den amerikanska medelklassen. Det hävdar den kända företagaren Robert Kiyosaki i en intervju med TRS.

Det är den berömda amerikanska företagaren Robert Kiyosaki som nu går till hårt angrepp mot USA:s president Joe Biden, som han bland annat anklagar för att vara en kommunist.

– USA är ett av de mest korrupta länderna. Kolla på den här killen, president Biden. Den största brottslingen jag sett. Han är vår president, säger Kiyosaki i TRS. En fruktansvärd man. Anledningen till att jag vet det är att jag är en kapitalist. Biden är en kommunist. Hur vet jag det? Inte för vad de säger, utan för vad de gör. I januari 2020 blev Biden vald. Han besegrade Donald Trump, en väldigt god vän till mig. Vi är kapitalister. En mycket bra man. Men kommunisterna, socialisterna och skurkarna hatar honom.

– Januari 2020. Detta är vad Biden gjorde för världen. Jag är en oljeman. Jag förstår olja, fortsätter han. Det fanns en pipeline som gick från Kanada till Mexikanska golfen. Biden stängde ner den. Vad innebär det? Vid den tidpunkten sålde jag olja för 30 dollar per fat. Det ökade till 130 per fat, och det är dollar. Jag visste precis vad Biden höll på med. Han skulle förstöra medelklassen, så att det finns två klasser av människor: rika – och alla andra fattiga.

Och detta är skillnaden mellan Joe Biden och Donald Trump, enligt Robert Kiyosaki: en kommunist mot en kapitalist.

– Det är mycket illa i USA, påpekar han. Men det berättar de inte.

Se intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program