USA är ”världens farligaste krigsmakt” – ”betydligt farligare än ryssarna”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sveriges politiker har sålt ut Sverige till USA – ”världens farligaste krigsmakt”. Det påpekar Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys. USA/Nato kommer inte göra Sverige tryggare, utan allt handlar om att västoligarkerna vill flytta fram sina positioner.

I Swebbtvs senaste Omvärldsanalys kommenterar Lars Bern bland annat det nya militäravtalet mellan Sverige och USA.

Regeringen påstår att detta avtal ska göra Sverige och Europa tryggare. Men i verkligheten är det tvärtom, menar Lars Bern.

– Vår försvarsminister och regering serverar Sverige på en bricka till världens farligaste krigsmakt, säger han. Det är de som startar alla krig! De är betydligt farligare än ryssarna.

– När ska våra politiker inse det? Det är en krigsmakt som inte har att göra med försvaret av USA. Det är en krigsmakt som har att göra med att lägga under sig så stora naturresurser som möjligt i världen. Det är vad det handlar om. Det är därför man vill komma över naturresurserna i Ryssland och det är därför vill man komma över Norra ishavet.

I SVT har det påpekats att ”För USA handlar avtalet om att få tillgång till viktiga strategiska platser nära Baltikum och på Nordkalotten”.

Även Sveriges försvarsminister har påpekat att Nordkalotten blir ett väldigt viktigt område när Sverige går med i Nato.

– Vad det handlar om är att oligarkin vill lägga beslag på kontrollen över de naturresurser som finns på Nordkalotten i så stor utsträckning som möjligt, säger Lars Bern.

Men svenska politiker älskar att ”få leka på den internationella planhalvan”, varför de så gärna öppnar dörren vidöppen för USA:s krigsmaskin.

Då känner de sig så viktiga.

– Våra politiker är så barnsliga, säger Lars Bern. Och det är detta som driver dem. De älskar att få tro att de får spela en roll i världspolitiken, vilket de inte får.

Se hela:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program