”Ungern ser till folkets bästa – inte till globalisternas bästa”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

EU och inte minst Sverige har försökt påverka Ungern i en viss politisk riktning, vilket försvårat Sveriges Nato-ansökan. Ungern har nämligen en regering som ser till det ”ungerska folkets bästa och inte till globalisternas bästa”, förklarar den tidigare FN-officeren och före detta SD-riksdagsledamoten Roger Richthoff i Swebbtv Nyheter.

Den svenska maktelitens långrandiga Nato-strävan fortsätter. Erdogan, som ännu inte godkänt Sveriges medlemsansökan, vann det turkiska presidentvalet. Men inte heller Ungern har släppt in Sverige i Nato. Anledningen är svenska politikers påhopp på landets nationalkonservativa regering, som vägrat att helt vika sig för globalisternas agenda.

– De politiska relationerna mellan Ungern och Sverige är fruktansvärt dåliga, sade Ungerns premiärminister Viktor Orbán under Qatar Economic Forum tidigare i maj.

Ungern vill inte importera konflikter till Nato, enligt den ungerska ledaren.

Det handlar om utländska påverkansoperationer mot Ungern.

– Man markerar helt enkelt väldigt kraftigt mot att vi försöker påverka Ungern, det demokratiska landet med sin demokratiskt valda ledare, som ser till det ungerska folkets bästa och inte till globalisternas bästa, säger Roger Richthoff till Swebbtv Nyheter om Ungern.

– Eller till EU, som i mångt och mycket styrs av globalisterna. De är självständiga. Det är en nationalstat. Jag tror att de kraftigt markerar mot Sverige för att lära oss en läxa. Att vi ska tänka oss för innan vi börjar motarbeta dessa demokratiska länder.

Se inslaget:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program