”Tuffaste jag varit med om” – så reste sig Paolo Roberto från PK-elitens knockout

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

2020 blev Paolo Roberto ”knockad” av Sveriges medier, efter att han gripits för sexköp. Hans företag och karriär drabbades hårt. Men han reste sig snabbt igen. På bara ett par dagar tog han tag i problemet, och började sälja PT-lektioner. Sedan startade Paolo Roberto en webbshop, som nu har blivit populär. Idag kan han till och med tjäna stora pengar på PK-politikers angrepp, berättar han i en intervju i Swebbtv.

Det är i Swebbtvs senaste lördagsintervju som Mikael Willgert intervjuar Paolo Roberto.

Roberto berättar bland annat om sitt liv som ”värsting” i Stockholm, om politik och Sveriges samhällsförfall – och om det notoriska sexköpet.

Efter sexköpet blev han hårt angripen i media, vilket drabbade hans företag och försörjning – men han reste sig snabbt.

Han gick från att ha företag som omsatte 200 miljoner kronor till att bli ”helt dränerad, tömd”.

– Det var den tuffaste knocken jag varit med om, kan jag säga. Det var tufft, berättar Paolo Roberto i Swebbtv.

– Men vet du vad. Jag tog det så här. Jag är en frisk inte ung men rätt stark man. Många sa sjukskriv dig… Det är moraliskt fel. På söndagen lade jag ut att jag gör PT-lektioner. Så jag hade min första kund då.

– Sen tänkte jag: vad har jag kvar? Jag har mina olivträd. Så jag öppnade en webbshopp.

Han sålde så mycket olivolja att sajten brakade. Olivoljan är nämligen i ”världsklass”, förklarar Roberto själv i Swebbtv.

– Sen har vi ju bra försäljare. Annika Strandhäll är vår största försäljare faktiskt. Hon brukar ibland gå ut och vilja bojkotta mig, och då brukar jag bara göra en liten rabattkod. De brukar sälja runt hundratusen, hennes rabattkoder på en dag, säger Paolo Roberto och skrattar.

Idag har han även öppnat en restaurang i Stockholm.

Se hela intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program