Tucker: Väst styrs av ondskefulla idioter

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Västvärlden har tagits över av en medioker, bitter ”elit” som bara vill förstöra allt av värde. De är i grunden pajasar, hävdar Tucker Carlson i Shawn Ryan Show.

Det är i intervjun med Shawn Ryan som journalisten Tucker Carlson går djupare in på västvärldens så kallade elit och vad som driver den. Han har träffat vissa av dem, förklarar han, och påstår att de är medelmåttor, eller idioter.

Och i bakgrunden finns en ondskefull drivkraft, en destruktiv bitterhet och avundsjuka, menar han.

– Ju närmare du kommer, ju mer inser du att de som styr är mediokra, pajasar. De har ingen aning om vad de gör, hävdar Tucker.

– De är svaga människor. De är motiverade av ilska och avundsjuka. De är inte de som byggde det samhälle vi lever i, någonting av värde, från våra vackra tågstationer, till vårt kraftnät, till infrastrukturen, till Harvard University, till vår juridiska kod, till allt som är bra med Amerika.

– De skapade ingenting. De är inte kapabla till det.

Och att de är så odugliga gör dem arga, hävdar han.

– De är arga på ett sätt som primitiva, avundsjuka personer är arga. De firar inte skönhet. De förstör skönhet. Man ser mycket av detta. Det är detta som driver ondska. De vill bara förstöra.

Västvärldens ledare är ”som barn”, påpekar han vidare.

Så om det nuvarande systemet, som föder dem, faller samman, kommer dessa personer förlora sin makt, vilket de själva också förstår, menar han.

Se klipp HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program