Tucker: Ukrainakriget har avslöjat västmedias dödliga lögner

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den amerikanska journalisten Tucker Carlson kommer publicera en intervju med Rysslands president Vladimir Putin. Det bekräftar han nu. I ett inlägg på X förklarar han varför han gjort intervjun. För att han älskar Amerika, och för att det amerikanska folket förtjänar att få veta vad båda sidorna säger i till exempel Ukrainakriget.

Det är i ett inlägg på X som journalisten Tucker Carlson nu bekräftar att han är i Moskva bland annat för att intervjua Rysslands president Vladimir Putin.

Enligt Tucker sker det mycket stora förändringar i världen just nu. Konsekvenserna av Ukrainakriget kommer forma framtiden.

Kriget hotar västs dominans, även om västerländska befolkningar inte själva förstår detta.

– De tror att ingenting har förändrats, eftersom ingen har berättat sanningen för dem. Deras medier är korrupta. De ljuger för sina läsare och tittare.

Västmedia har otaliga gånger intervjuat Ukrainas president Volodomyr Zelensky sedan den ryska invasionen av landet 2022, påpekar Tucker.

– Men det är inga vanliga intervjuer. De är smickrande peppsessioner, specifikt utformade för att förstärka Zelenskys krav på att USA engagerar sig djupare i kriget och betalar för det.

– Det är inte journalistik, utan statspropaganda, den fulaste sortens propaganda, den sorten som dödar människor.

Västmedia har lanserat Zelensky som om han vore ”ett nytt konsumentmärke”, anser Tucker. Samtidigt har inte en enda västerländsk journalist intervjuat ledaren för den andra sidan, alltså Vladimir Putin, påpekar han vidare.

De flesta amerikaner har inte en aning om varför Ryssland invaderade Ukraina eller vad målet med den militära operationen är, enligt journalisten.

– De har aldrig hört hans (Putins) röst. Det är fel, fortsätter Tucker Carlson.

Enligt journalisten har Bidenadministrationen försökt stoppa intervjun med Vladimir Putin.

– Yttrandefriheten är vår födslorätt. Vi föddes med rätten att säga vad vi vill. Den rätten kan inte tas ifrån oss oavsett vem som sitter i Vita huset. Men det försöker de ändå göra.

– För nästan tre år sedan spionerade Bidenadministrationen olagligt på våra textmeddelanden och läckte sedan innehållet till sina tjänare i media. Det gjorde de för att stoppa en intervju med Putin som vi hade planerat. Förra månaden är vi ganska säkra på att de gjorde samma sak igen, men den här gången åkte vi till Moskva i alla fall.

Tucker Carlsons filmklipp där han säger att han ska intervjua Putin har redan, på 15 timmar, haft drygt 65 miljoner visningar på X.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program