Trump: WHO en ”korrupt globalistisk bluff” som borde ”avskaffas helt”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världshälsoorganisationen, WHO, är en globalistisk bluff som används för att främja bildandet av en världsregering. Det säger USA:s tidigare presodent Donald Trump i ett nytt filmklipp. Om Trump blir president igen kommer han omedelbart riva upp WHO:s globala pandemifördrag, som enligt honom hotar nationernas suveränitet.
– Jag kommer inte tillåta att folkhälsa används som förevändning för att främja den globala regeringens frammarsch, säger han.

Det är i en ny kampanjvideo som Donald Trump går till angrepp mot WHO.

– Världshälsoorganisationen har inte blivit något annat än en korrupt globalistisk bluff som betalas av USA men ägs och kontrolleras av Kina, säger han i klippet. När Kina-viruset kom till oss för tre år sedan sopade Världshälsoorganisationen undan spåren från det kinesiska kommunistpartiet – varje steg på vägen. Av denna anledning var det min stora ära att avsluta USA:s relation med Världshälsoorganisationen.

Innan USA lämnade WHO betalade man organisationen 500 miljoner dollar per år, berättar han.

– Detta är typiskt för USA eftersom man inte vet vad fan man håller på med, fortsätter ex-presidenten. Tyvärr gick korrupta Joe Biden dåraktigt in i Världshälsoorganisationen igen till fullt pris och utan några förhandlingar eller reformer. Och nu trycker Biden på för att kringgå USA:s senat för att ingå ett pandemifördrag som skulle överlämna amerikansk suveränitet till Världshälsoorganisationen. Återigen, kontrollerat av Kina.

Enligt Trump kommer pandemifördraget bland annat leda till en ”aggressiv censur av yttrandefrihet i frågor om folkhälsa – precis som de censurerade sanningen om Wuhan-labbet”.

– Under nästa Trumpadministration kommer det fördraget omedelbart sägas upp. Jag kommer inte tillåta att folkhälsa används som förevändning för att främja den globala regeringens frammarsch. Det är vad de gör. Globalister. USA kommer att dra sig ur den korrupta Världshälsoorganisationen, som, i ljuset av dess totala misslyckande med covid – de hade en enorm katastrof med covid – förtjänar att helt avskaffas och ersättas.

– Sedan kommer jag arbeta för att bilda en ny koalition av nationer som är starkt engagerade i att skydda hälsan samtidigt som man upprätthåller suveränitet och frihet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program