Trump ska stoppa klimatkommunisterna: ”Förstör länder”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Varför var Donald Trump så hatad av det globalistiska etablissemanget när han var president? Det är inte så svårt att förstå, om man lyssnar på hans nya kampanjfilmer inför valet 2024 – som han tänker vinna. Han krossade deras klimatagenda – som enligt kritiker är ett rent bedrägeri för att stöpa om världens ekonomi och göra vanliga medborgare fattiga, att införa kommunism i ny tappning. Trump tänker krossa dessa ”radikala vänsterkommunister” igen, säger han. Bakom den apokalyptiska klimatagendan gömmer sig ”woke-finansiella bedrägerier” och ”radikalt vänsterskräp”, enligt Donald Trump.

Vad är det egentligen som pågår i västvärlden? Varför förstör regeringar sina egna länders energisystem och tillgång till billig energi?

Utan billig energi kan ett land inte vara rikt, konstaterar Donald Trump i en ny kampanjvideo.

Folket kommer lida och bli fattigt.

Enligt Donald Trump har Joe Biden sänkt USA:s energiförsörjning.

– Joe Bidens krig mot amerikansk energi är en av de viktigaste drivkrafterna bakom den värsta inflationen på 58 år, säger han. Det slår mycket, mycket hårt mot varje amerikansk familj. Biden förstörde vårt energioberoende. Vi skulle snart ha blivit energidominerande i hela världen. Energidominerande. Han avbröt Keystone Pipeline-systemet, han återvände till det fasansfulla Parisavtalet. Han satte upp enorma hinder för ny olje-, gas- och kolproduktion.

– Om man vill avindustrialisera USA ska man försöka driva upp energikostnaderna så mycket som möjligt, precis som Joe Biden har gjort. Kanske omedvetet. Jag vet inte. Det är därför Bidens energiagenda är Kinas energiagenda. Det är därför Kina skriver under på varje korkat globalistiskt klimatavtal, och sedan omedelbart bryter mot det. De lever inte upp till sin del. När jag är tillbaka i Vita huset kommer jag återinföra en pro-amerikansk energipolitik.

Donald Trump tänker även omgående lämna Parisavtalet.

– Vi kommer snabbt att utfärda godkännanden för alla värdiga energiinfrastrukturprojekt med fokus på maximal hastighet för att få ner priserna snabbt, säger han.

– Detta kommer bidra till att återställa hopp och strävan till Amerikas unga människor, istället för att de ska bli irrationellt uppskrämda av politiska förebud om klimatapokalyps.

När Trump var president utfärdade han ett förbud för Wall Street och arbetsgivare att placera befolkningens pensioner i så kallade hållbarhetsfonder, ESG. Men det tog Joe Biden bort. ESG står för ”Environmental, Social and Governance”, och är det allomfattande ”hållbarhetsmåttet” som innefattar sådant som ”socialt ansvar”. Det handlar om globalisternas nya klimatbaserade intressentkapitalism, som gynnar den rikaste makteliten och utplånar medelklassen, varför den även liknas vid kommunism. Ju högre ESG ett land har, ju högre ”hållbarhet” anses det ha. Men konsekvenserna blir stora. Sri Lanka hade ett av världens högsta ESG-betyg, och kollapsade.

Detta kommer Donald Trump förbjuda igen.

– Dessa dåligt presterande woke-finansiella bedrägerier är radikalt vänsterskräp som aldrig skulle kunna finansieras på egen hand, och definitivt aldrig kunna finansieras på sina egna meriter. Hela ESG-projektet är utformat för att kanalisera dina pensionspengar till galningarna i den radikala vänstern, säger Donald Trump i ett annat klipp. Regeln vi utfärdade under mitt ledarskap var det första ESG-förbudet någonstans i världen.

– Du betalar priset för allt detta, och det förstör vårt land. När jag är tillbaka i Vita huset kommer jag underteckna en verkställande order och med kongressens stöd införa en lag som för alltid håller politiken borta från USA:s pensionskonton. Jag kommer kräva att fonder investerar dina pengar för att hjälpa dig, inte dem. Inte för att hjälpa de radikala vänsterkommunisterna, för det är precis vad de är. Jag ska återigen skydda våra äldre, precis som jag gjorde tidigare, från woke-vänstern. Woke-vänstern är dåliga nyheter. De förstör länder.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program