Trump lovar gigantisk återvandring – den ”största i USA:s historia”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Den illegala invandringen till USA slår nya rekord. Nu lovar Donald Trump att han ska genomföra den största återvandringen i USA:s historia. Situationen vid den amerikanska gränsen är helt utom kontroll. Invandrare från hela världen försöker numera ta sig in i USA. Och det sägs handla om en organiserad invandring.

Massinvandringen fortsätter till både Europa och USA. Bara mellan söndag till måndag tog sig 11.000 invandrare över den mexikanska gränsen in i USA, enligt Fox News.

Under 2023 har enorma 2,3 miljoner illegala invandrare kommit till USA.

2020, under Donald Trump, var motsvarande siffra 458.088.

Nu lovar Trump att han ska skicka ut människorna om han blir president igen.

– Under mitt ledarskap hade vi den säkraste gränsen i USA:s historia. Nu har vi den värsta gränsen i världshistorien, sade han förra veckan.

Samtidigt påpekade han att han ska avsluta Joe Bidens öppna gränser och genomföra ”den största inhemska deportationsoperationen i amerikansk historia”.

– Det vi håller på med är total galenskap, säger en gränsvakt till Fox News. Vi skyddar inte våra gränser. Vi gör allt förutom det vi borde göra, vilket är att skydda det amerikanska folket.

Och det handlar idag inte bara om människor från Syd- eller Mellanamerika. Människor från 160 olika länder ta sig in i USA, förklarar gränsvakten. Det är en organiserad invandring ”från hela världen”, säger han i Fox.

Filmer visar hur invandrare försöker resa på taken på tåg.

Enligt många kritiker i sociala medier är den skenande invandringen till Europa och USA organiserad. Det handlar om en medveten agenda.

”Illegala invandring är en del av den globalistiska agendan för förstörelsen av nationalstater”, påpekar en användare på X.

”Globalisterna som kontrollerar Joe Bidens regim är upptagna med att importera tiotals miljoner illegala invandrare och gör sig redo för att dessa olovligt ska rösta i valet 2024. De har förlorat den svarta demografin och måste ersätta sina väljare”, hävdar en annan.

Se:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program