Trump: ”Hela världen står i brand” – eftersom jag inte är president

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Donald Trump kommer ”mycket seriöst” överväga att benåda Wikileaks-grundaren Julian Assange om han blir USA:s president igen. Det säger han i en intervju med Timcast IRL.

De senaste fyra åren har världen spårat ur fullständigt efter att Donald Trump avgick som USA:s president. Det anser han åtminstone själv.

Och nu är världen på väg mot ett nytt världskrig, varnar flera.

– Jag är den enda som kommer stoppa tredje världskriget eftersom den här mannen (Joe Biden) inte kan sätta ihop två meningar. Han vet inte vad han gör, han vet inte var han är. Otroligt nog verkar det som han kommer ställa upp (i presidentvalet). Många undrar om han kommer klara det till startlinjen. Vi får se, säger Donald Trump i Timcast IRL.

– Vi vill inte se krig. Jag vill inte se krig. Jag var inte i något krig, förutom att vi avslutade kriget med Islamiska Staten, fortsätter han. Jag vill inte se krig. Det är så fruktansvärt, så onödigt. Och så kostsamt i liv och pengar. Och man förstör de här länderna. Man förstör kultur. Titta på Ukraina, det hade aldrig hänt om jag varit president.

Enligt Trump lider makteliten i USA av en ”misslyckad mentalitet” som skapar krig.

– Det är galet.

– Viktor Orbán, Ungerns ledare. Han sa att världens problem är att Donald Trump inte längre är president. Vi hade inga problem. Idag står hela världen i brand.

Vidare får Donald Trump frågan om han kommer benåda Wikileaks-grundaren Julian Assange, på vilket han svarar att han ”mycket seriöst” kommer överväga det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program