Trump ”den enda” som avviker från maktelitens krig – därför åtalas han

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

USA:s tidigare president Donald Trump åtalas på grund av att han inte accepterar maktelitens eviga krig. Det hävdar Tucker Carlson. Det är den enda orsaken, enligt Tucker.

Åtalet mot Donald Trump handlar inte om den tidigare president eventuellt gjort något fel eller inte. Det är ett politiskt och ideologiskt åtal.

Det säger Tucker Carlson i ett nytt program. Att ta hem hemligstämplade dokument är ingen ovanlighet. Det sker hela tiden. Men Trump har fel åsikter. Det är det allt handlar om. Han hotar den djupa staten och den neokonservativa makteliten i Washington.

– Ingen med Trumps åsikter får ha makt i det här landet, säger Tucker Carlson.

– Kritiserar du krigen, så är du diskvalificerad. Om du fortsätter skickar vi dig till fängelse. Det är budskapet från båda partier.

Alla i Washington delar samma åsikter. Förutom Trump.

– Trump är den enda som faktiskt har en chans att bli president och som avviker från Washingtons ihärdiga, meningslösa krigsagenda. På grund av det, detta enda faktum, försöker de få bort honom innan du kan rösta på honom. Och det borde göra dig mer upprörd än något annat som skett i amerikansk politik under din livstid, även om du inte röstar på honom.

– Förstörelsen av vår demokrati borde hålla dig vaken om natten. Ja, Trump har brister, men hans synder är små jämfört med dem som förföljer honom. Vi kan inte välja våra martyrer. Vi kan bara välja våra principer. Och USA:s står på spel.

På några timmar har Tuckers inlägg setts av 25 miljoner människor.’

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program