Tiotusentals demonstrerade mot klimatbedragarnas tyranni – ”Vi säger nej till globalism!”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tiotusentusentals människor demonstrerade i helgen mot klimatalarmisternas försök att förvandla Nederländerna till en globalistisk slavstat. Publiken jublade när den berömda nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek talade.
– Vi förhandlar inte med människor som plågar våra bönder och driver dem till förtvivlan!, förklarade hon inför den enorma folkmassan.

I helgen genomfördes en massiv demonstration i Nederländerna för landets bönder, som den holländska globalistregeringen försöker krossa och beslagta mark ifrån.

En av talarna var den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek, som Swebbtv Nyheter skrivit en rad artiklar om.

Hon skrädde inte orden när hon gick till attack mot ”globalisterna” som enligt henne försöker förstöra hennes land.

Enligt The Gateway Pundit deltog tiotusentals människor i protesterna.

– Vårt land föddes ur motstånd mot tyranni, mot spanskt tyranni. (Nederländerna föddes ur ett 80 år långt frihetskrig mot Kung Filip II av Spanien och den spanska överheten som inleddes genom en revolt år 1568, vår anm.) Nu, nästan fem hundra år senare, kämpar vi återigen mot tyranni, mot en korrupt och orättvis regim som stänger ute oliktänkande och driver våra bönder från deras mark. Tidigare kom denna orättvisa från Madrid. Nu kommer den härifrån, från Haag. Och detta är den värsta sortens orättvisa. Vår regering har inlett en attack mot sitt eget folk, mot en av de hårdast arbetande, mest framgångsrika och inspirerande grupperna i landet. Och det är våra bönder och medborgarna i Nederländerna!

Vlaardingerbroek påpekade att nederländska bönder i århundraden har försett miljontals människor över hela världen med mat.

– Och till skillnad från vad lögnarna i huvudstaden påstår gör de det på ett hållbart och ansvarsfullt sätt, med stor respekt för Guds skapelse. Men det är förstås inte det som vår regering oroar sig för. Vår regering bryr sig inte om naturen, det nederländska folket eller bönderna. De har helt enkelt skapat en lögn för att stjäla böndernas mark. Allt ni bönder äger, allt ni jobbat så hårt för i hela era liv, tror de att de bara kan ta ifrån er. Vill ni veta vad jag kallar den typen av människor? Simpla tjuvar! Och jag kan säga till er alla här, att vi förhandlar inte med tjuvar. Vi förhandlar inte med människor som plågar våra bönder och driver dem till förtvivlan. Vi förhandlar inte med människor som bedriver ett utmattningskrig mot våra bönder.

Men enligt rättsfilosofen gäller detta inte bara regeringen utan också ”oppositionen”, som inte deltog i protesterna. Alltså precis som i Sverige. Alla politiker bedriver globalisternas agenda.

– De borde skämmas! För, kära folk, om det inte är dags att slåss nu, när är det då dags?

Och i bakgrunden står globalisteliten i EU, påpekade Vlaardingerbroek.

– Vad kommer finnas kvar för oss? Ingenting! Och det är därför vi har samlats här idag. Se hur många ni är, mot alla odds! Det är fantastiskt att se!

– Förstörelsen av vår nation och vår demokrati måste upphöra. Holländska bönder, ni är de enda som har tillräckligt med mod och kraft för att slåss på riktigt mot vår fruktansvärda regim. Ni är vårt sista hopp. Det sista hoppet för vårt vackra land. Och det är såklart just därför som de vill ha bort er. Men vi kommer att bekämpa dem. Och de kommer att slåss mot oss. De kommer inte stanna vid någonting. De kommer jaga efter oss överallt. Och naturligtvis kommer deras lakejer i mainstream-media göra allt de kan för att demonisera våra bönder och alla oss andra in på bara benen. Men vi vet bättre. Det är därför som vi står stadigt bredvid våra bönder. För vi vet att när de är klara med dem, står vi på tur. Och det är därför vi inte kommer låta det ske. Vi säger nej till globalism, nej till de som säljer ut vårt land, och vi säger nej till denna regim! Länge leve de holländska bönderna, länge lever Nederländerna, länge leve vår frihet!

Läs också:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program