Tidigare CDC-chef: Vissa fick ”betydande biverkningar av vaccinet… vi måste erkänna det”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

Det är dags att erkänna att vissa har fått ”betydande biverkningar av vaccinet” mot covid, säger nu den förra CDC-chefen Robert Refield i NewsNation, rapporterar Epoch Times.

Det är i en intervju med NewsNations Chris Cuomo som den tidigare CDC-chefen Robert Redfield bland annat talar om covid och de så kallade vaccinen.

Han får frågan om det borde tillsättas en kommission likt den efter 11 septemer-attackerna 2001 för att granska besluten som fattades under covid.

Redfield, som var en del av ”Operation Warp Speed” i USA för att ta fram sprutorna, svarar att det skulle vara användbart. Detta eftersom folkhälsomyndigheterna förlorat mycket trovärdighet på grund av bristande transparens.

– De av oss som försökte föreslå att det kan finnas betydande biverkningar från vaccin blev liksom… cancellerade eftersom ingen ville prata om möjligheten att det fanns ett problem från vaccinen, för de var rädda för att det skulle få människor att inte vilja vaccinera sig.

Han tycker visserligen att vaccinen var viktiga för de mest sårbara över 60-65 år, men inte särskilt kritiska för personer under 50 år. Vaccinen räddade många liv, menar han.

– Men de är också, vi måste vara ärliga, en del människor fick betydande biverkningar av vaccinet. Jag har ett antal personer som är rätt sjuka och de har aldrig haft covid, men de är sjuka av vaccinet. Och vi måste bara erkänna det.

När man tar ett mRNA-vaccin är det oklart hur mycket av det potentiellt farliga spikproteinet som bildas. Det kan vara mycket eller lite, förklarar han. Man vet inte heller hur länge det skapas i kroppen. Man har ingen kontroll över det. Därför förespråkar han vaccin där proteinet är dött. Han behandlar ett antal personer som fått ”långvaxx” av mRNA-sprutorna, men har ingen som fått det av den andra typen av vaccin.

Enligt Redfield var det ett stort misstag att försöka påtvinga folk ”vaccinet”.

Lyssna på hela HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program