”Tänk Auschwitz” – IDF gasade ihjäl sina egna, enligt soldatmamma

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv arkiv

En kidnappad IDF-soldat har hittats död i en tunnel efter att han dödats av giftgas från IDF, hävdar nu mamman till soldaten, rapporterar Times of Israel.

Det är Times of Israel som rapporterar om att kropparna från två israeliska soldater, Ron Sherman och Nik Beizer, som hållits som gisslan i Gaza återfunnits.

Kropparna hittades i en Hamas-tunnel i Jabaliya den 14 december.

Enligt den patologiska rapporten har kropparna inga tecken på trauma eller skottlossning.

Någon dödsorsak har ännu inte kunnat fastställas, sägs det. Och några toxikologiska tester ska ännu inte ha utförts.

Men enligt Shermans mamma tyder rapporten på att hennes son dödades av giftgas.

”Inte av Hamas, tänk mer i riktning Auschwitz och duscharna men utan nazister och utan Hamas. Inte av oavsiktlig eld, inte av vänlig eld, utan avsiktligt mord: bomber med giftgas”, skriver hon i ett Facebook-inlägg.

”Det finns ingen framtid för detta land om detta är vad de gjorde mot dig efter att de övergav dig den Shabbaten”, fortsätter hon och syftar på den 7 oktober.

Mamman undrar:

”Vad skulle beslutet ha varit om det var Bibis son där i terroristernas tunnlar, eller barnbarn till [försvarsminister Yoav] Gallant? Eller son till [IDF -stabschefen] Herzi Halevi. Skulle de också ha förgiftats av gasbomber?”

Enligt mamman kidnappades hennes son ”på grund av den kriminella vårdslösheten” från Israels militär och ”skitregering”.

Ron Sherman ska även ha haft flera brutna fingrar på grund av hans ”desperata försök att ta sig ur giftgraven som IDF begravde honom i när han försökte andas luft men bara andades IDF-gift”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program