Swebbtv lanserar SwebbTube, en ny öppen plattform för webbsändningar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De stora medieplattformarna på internet censurerar information som är kritisk till det rådande etablissemanget. Plattformar som YouTube, Facebook, Google och Twitter raderar systematiskt information som man inte anser vara i linje med etablissemangets ståndpunkter. Det fria ordet och alternativa åsikter tystas effektivt. Dessa dominerande plattformar lägger sig mitt emellan att vara ansvariga utgivare och ”klotterplank” och undgår därmed de regleringar som finns och kan på så vis strypa yttrandefriheten.

Dagspressen och mainstreammedia tiger still kring detta missbruk. Svensk Webbtelevision AB har beslutat att göra något åt detta. Därför lanserar vi plattformen SwebbTube, en fri och öppen plattform, där det fria ordet försvaras och där vi låter alternativa röster bli hörda. Det fria ordet är ett av fundamenten för en fungerande demokrati.

”Vi är oerhört stolta och glada över att kunna erbjuda denna plattform som ett led i att försvara yttrandefriheten och ge alternativa röster en chans att bli hörda” säger Mikael Willgert, VD för Svensk Webbtelevision AB.

Den nya plattformen finns på https://swebbtube.se

Pressrelease (PDF): Pressrelease_swebbtube

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program