Sveriges politiker har kapitulerat för USA – ”Losers”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sveriges maktelit har genom DCA-avtalet med USA ”kapitulerat” likt Tyskland och Japan gjorde under andra världskriget. Det säger Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys. Politikerna har gett bort Sveriges suveränitet. Och varför gjorde man det? Vilka hållhakar har egentligen globalisterna på Sveriges politiker?, undrar Bern.

I en intervju med Newsvoice säger amerikanska arméöversten och militäranalytikern Douglas Macgregor att det så kallade DCA-avtalet kommer förvandla Sverige till amerikanskt-kontrollerat område för ett krig mot Ryssland.

Lars Bern kommenterar detta i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

– Precis. DCA-avtalet är i nivå med de avtal som Tyskland och Japan tvingades skriva på när de kapitulerat (i andra världskriget). Så vi har kapitulerat för den amerikanska militärapparaten. Utan att de behövt föra ett krig mot oss, säger han.

Enligt Bern har Sverige nu gett upp sin nationella suveränitet.

– Nato har ju aldrig försvarat något land, fortsätter han. Motivet för att gå med i Nato var att de skulle kunna hjälpa oss om vi vi blir angripna. Men Nato har aldrig hjälpt något land som blivit angripet. Däremot har Nato angripit en massa länder. Att vara med i Nato innebär att vi kommer dras med i Natos krig. För det är alltid Nato som startar krigen.

DCA-avtalet är värre än enkom Nato-medlemskap.

– Med ett Sverige med DCA-avtal och Nato är risken för att Ryssland i en envis situation angriper oss ganska stor. Ett Sverige med Nato men inte något DCA-avtal så är det nånting mitt emellan. Ett alliansfritt Sverige, varför skulle Ryssland anfalla?

– Den här politiken är så huvudlös att jag förstår inte vilka hållhakar globalisterna har på våra politiker?, påpekar han.

Det är ”en gåta hur våra politiker kan vara så fullständigt korkade” att de fortsätter kasta pengar på Ukrainakriget när kriget aldrig kan vinnas, säger Lars Bern.

– Problemet är att vi har en massa svenska politiker som planerat hela sitt politiska liv utifrån att USA fortsätter ha en världsledande roll. Och de är ju losers nu, efter det som händer. De är losers. Den rollen håller på att försvinna.

Lars Bern kommenterar även bland annat ICC-ansökan om en arresterringsorder mot Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, ett agerande som enligt Bern påvisar hur USA har förlorat sitt inflytande i världen.

– Det är ingen som bryr sig om USA längre. Man skiter i vad USA tycker.

– USA:s auktoritet i världen är på väg ner i källaren.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program