Svenskarna måste vakna: ”USA en kommunistregim av värsta sort” – värre än Maos kulturrevolution

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Människor i väst lever i en illusion av frihet. I realiteten har USA, under Demokraternas styre, förvandlats till något som är värre än kulturrevolutionen i kommunisternas Kina. USA är idag ”värsta, värsta sortens” kommunister, enligt Swebbtvs Magnus Stenlund.
– Vi ska inte ens få tänka fel saker, säger han i veckans nyhetsanalys.

Det är i Swebbtvs senaste nyhetsanalys som Magnus Stenlund bland annat diskuterar Ukraina, Ryssland och USA.

Enligt Stenlund har Ryssland förvandlat sin militär i Ukraina till en köttkvarn. Man maler systematiskt ner de ukrainska styrkorna. Och det är meningen, eftersom man ser den Nato-allierade regimen i Kiev som ett existentiellt hot.

– Det är ryssarna som bestämmer takten i detta. Från deras sida bedriver man en mycket cynisk medveten nedmalning av den ukrainska krigsmaskinen. Det handlar helt enkelt om att oskadliggöra den för generationers sikt. Det är vad man är ute efter. Och det har man blivit tvungna till, eller man har dragit den slutsatsen, att detta är vad man måste göra. För under inga omständigheter har man anledning att lita på väst.

– Man gör detta långsamt och metodiskt, och inte alls en snabb offensiv som skulle kunna avgöra det här kriget snabbare, innan det här har hänt, innan man utplånat de ukrainska styrkorna.

Magnus Stenlund varnar också för vad som kan hända när Jens Stoltenberg lämnar som Nato-chef. I värsta fall kan det bli någon från Polen som tar över.

– För man ska ha klart för sig att i det landet är stämningarna just nu så upphetsade och så långt bortom verkligheten, fortsätter han. De är, som någon sade, som ”Victoria Nuland on steroids”. Alltså det är en person som saknar all verklighetsuppfattning. Och i Polen får ingen säga emot nu när det sägs att det här kriget måste sluta med Rysslands totala utplåning. Det är världens största kärnvapenmakt man pratar om. Om man får en sådan ledare för Nato så finns risken att det görs utspel som ingen kan kontrollera och som är avsedda just för att provocera fram någonting som vi inte vill ha. Så detta är just nu den största faran.

I väst tror många fortfarande att USA är frihetens land. Men så är det inte. Det är kommunister som idag styr i Washington. Kommunister av värsta sort, påpekar Stenlund.

– USA är mycket sämre än de flesta tror. Jag har alltid varit en stor beundrare av USA och hela mitt liv velat bli en del av den amerikanska drömmen. Jag tycker det är en fantastisk livsfilosofi. Större delen av den svenska befolkningen är i behov av ett tillnyktringspiller. För det här är inte det USA som en gång var. Det är så annorlunda. Den regim som bedriver det här nu är värsta sortens kommunister. Värsta, värsta sortens. Och det är bara en tidsfråga innan de repressivt agerar, på ett sådant sätt som man gjorde i Östtyskland. Deras tänkesätt är till och med värre än hur Mao styrde under kulturrevolutionen. Vi ska inte ens få tänka fel saker.

Lösningen är dock inte att vända sig till Ryssland eller Kina, utan klara oss själva, påpekar han.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program