Sjuksköterska ifrågasatte ”vaccinet” – hotades med Säpo

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det så kallade ”vaccinet” mot covid-19 har fått den svenska vården att spåra ur. Det råder en bisarr tystnadskultur kring produkten och repressalier sker mot dem som ifrågasätter sprutan. Det framgår av en intervju som Per Shapiro gjort med tre modiga sjuksköterskor.

Det är Folkets Radios Per Shapiro som intervjuat tre sjuksköterskor som varit kritiska till det så kallade covidvaccinets säkerhet.

Sköterskornas berättelser är häpnadsväckande.

Vanligtvis får man ifrågasätta saker inom vården, som nya mediciner, men absolut inte vaccinet.

– Allt annat, när det kommer nya grejor, är man ju noga med. Vad finns det för forskning på det här? Man är försiktig när man provar något nytt, man följer upp, säger en av dem. Om man ger ett nytt läkemedel så följer man upp och kollar om du har biverkningar. Men nu bara: detta funkar till alla, detta ger vi till alla.

– Vi rekommenderar ju inte vissa nässprejer om man är gravid, eller Ipren till exempel. Det får jag säga, men inget om just det här vaccinet, förklarar en annan av dem. Detta har jag försökt ta upp med mina kollegor: Vad är skillnaden att jag säger att du absolut inte ska ta vaccin mot fästing när du är gravid eller ammar, men jag får inte säga det när det gäller covidvaccinationerna, som dessutom är nästan oprövade. Vi vet inte vad som händer på lång sikt.

Ytterligare en sjuksköterska berättar att hon hotades med Säkerhetspolisen, Säpo.

– Jag blev uppringd av en person nära regionledningen som jag känner, som sa att ”nu måste du vara på din vakt”. För här uppe i ledningen diskuterar man om man ska anmäla dig till Säpo för den information som du har givit. Man börjar tycka att du är en säkerhetsrisk.

Så här beskriver Folkets Radio sin intervju:

”Sedan man började vaccinera mot Covid-19 är det många som arbetar inom sjukvården som har märkt av konstiga saker; hur vissa typer av symtom och sjukdomsförlopp verkar ha ökat, gått ned i ålder, och även drabbar människor som i övrigt är friska. På de flesta arbetsplatser är det dock inte välkommet att prata om misstänkta biverkningar, trots att det är fråga om en helt ny typ av vaccinteknologi som inte använts tidigare.”

Folkets Radio går numera att hitta på Rumble.

Kortare klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program