”Sjuka radikala människor” – västs verkliga problem, enligt Trump

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Världens problem är inte ”global uppvärmning” utan ”kärnkraftsuppvärmning”. Det förklarade USA:s förra president i en lång intervju med Tucker Carlson. Trump fick även frågan vem som bombade Nord Stream. Ex-presidenten antyder att det var hans eget land, närmare bestämt den sittande Bidenadministrationen i USA.

Västvärlden har fått det helt om bakfoten. Det pratas ideligen om ”klimatförändringar” i media som det stora hotet mot världen.

Så är det inte. Mycket av det är rent nonsens, enligt Trump.

Det riktigt stora hotet är kärnvapen, vilket Ukrainakriget befaras eskalera till.

– Jag lyssnar på folk som pratar om global uppvärmning. Haven kommer öka med någon halv centimeter på 300 år. De pratar om detta som om det vore vårt problem. Vårt stora problem är kärnvapenkrig. Ingen pratar om det.

Enligt Trump inser inte människor hur förödande kärnvapen verkligen är.

– Ingen pratar om kärnvapen. Vårt största problem i hela världen är inte global uppvärmning utan kärnvapenuppvärmning. Allt som krävs är en galen ledare, så kommer världen få problem som den aldrig tidigare skådat. Och det handlar bara om sekunder. Man behöver inte vänta 200-300 år på att det ska hända.

Donald Trump fick också frågan vem som sprängde Nord Stream.

– Jag vill inte få vårt land i trubbel, så jag kommer inte svara på det, sade han. Men jag kan berätta vem det inte var – Ryssland. Det var inte Ryssland.

– De påstod att Ryssland sprängde sig egen gasledning. Underhållande. Det var inte Ryssland.

Detta uttalande har i media tolkats som att ”Trump försvarar Ryssland om Nord Stream-explosionen och antyder att USA är ansvarigt”.

Ex-presidenten påpekade också att USA:s stora problem inte är andra länder, utan inhemska fiender inom det egna landet.

– Vi kan hantera Ryssland och Kina. Det största problemet kommer inifrån. Det är dessa sjuka, radikala människor, sade han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program