Rättsfilosofen: Var inte rädd för medias epitet – så förlorar ”ondskan” sin makt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Människor i västvärlden måste sluta vara rädda för globalistmedias epitet och förtal. Då förlorar ”ondskan” sin makt, säger den nederländska rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i en intervju. Medias sladder bestämmer inte vem en person är.

”Rasist” och andra epitet har länge satt prägel på den svenska samhällsdebatten.

Under tiden har makthavare kunnat föra vilken politik som helst, eftersom människor varit rädda för att protestera eller till och med att tänka ”fel”.

Därmed har samhället kunnat spåra ur.

Så hur löser man det? Man slutar helt enkelt vara rädd, enligt rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek.

– Deras förtal förlorar sin makt när man slutar vara rädd för det, säger hon. Att tänka att man inte kan säga si eller så för att de kommer kalla dig för en ”radikal”… När man kommer till en punkt där man verkligen förstår att detta är en värld av gott och ont, då skulle jag mycket hellre bli kallad en radikal i kampen mot ondska än någon moderat.

– Jag bryr mig inte vad folk säger om mig. Jag har riktiga vänner och familj runt omkring mig som vet vem jag är, och som älskar mig. Det räcker. Jag träffar riktiga vänner.

Hennes poäng är alltså att etablissemangets epitet är irrelevanta. De bestämmer inte verkligheten. De har ingenting att göra med vem en person verkligen är.

– Detta är vad jag försöker säga till andra människor. Sluta vara rädd för vad de kallar dig så förlorar de sin makt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program