Putin: ”Ukrainska kanonmaten” snart slut – västeliten redo offra fler folk

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vladimir Putin. © Foto: Official White House Photo by Shealah Craighead (public domain)

Regimen i Ukraina kontrolleras av ”förrädare” som är beredda att sälja ut och offra precis vad som helst som deras ”förmyndare” i västvärlden kräver. Det säger Rysslands president Vladimir Putin. Men det finns en gräns som Ryssland inte kommer acceptera, och det är Vitryssland. Ett angrepp på Vitryssland kommer ses som ett angrepp på Ryssland.

Makteliten i väst är redo att offra fler folk i sin kamp för att krossa Ryssland.

Det hävdar den ryska presidenten Vladimir Putin. Ukraina börjar nämligen få slut på soldater. Hundratusentals har redan dött i proxykriget.

– När det gäller de polska ledarna hoppas de förmodligen på att bilda en koalition under Natoparaplyet för att direkt ingripa i konflikten i Ukraina och ta så mycket som möjligt, för att ”återta” – som de ser det – sina historiska territorier, det vill säga dagens västra Ukraina. Det är också allmänt känt att de drömmer om vitryska land.

Enligt Putin styrs Ukraina av ”förrädare”, som är ”redo att sälja ut vad som helst, inklusive människor och mark”.

– Idag ser vi att regimen i Kiev är redo att gå hur långt som helst för att rädda sin förrädiska hud och förlänga sin existens. De bryr sig inte om folket i Ukraina eller ukrainsk suveränitet eller nationella intressen, fortsätter han.

– Förrädare som dem är redo att öppna porten för sina utländska förmyndare och sälja Ukraina.

Men oavsett vad Ukraina, Polen eller västmakterna nu planerar som nästa steg i kriget, så finns det en gräns, påpekar den ryska ledaren.

– När det gäller den ukrainska regimens politik är det inte vår sak. Om de vill avstå eller sälja av något för att betala sina chefer, som förrädare brukar göra, är det deras sak. Vi kommer inte blanda oss i det, säger Vladimir Putin. Men Vitryssland är en del av unionsstaten, och att inleda en aggression mot Vitryssland skulle innebära en attack mot Ryska federationen. Vi kommer svara med alla tillgängliga resurser.

– De polska myndigheterna, som bedriver sina revanschistiska ambitioner, döljer sanningen för sitt folk. Sanningen är att den ukrainska kanonmaten inte längre räcker till för väst. Det är därför man planerar att använda andra förbrukningsvaror – polacker, litauer och alla andra som de inte bryr sig om. Jag kan säga att detta är ett extremt farligt spel, och upphovsmännen till sådana planer bör tänka på konsekvenserna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program