Politiker påstår att FN är ett ”perverst paradis” för ”monster”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Malcolm Roberts. © Foto: Joshua Ryan (Wikimedia/Public domain)

Den australiensiska politikern Malcolm Roberts går nu till hårt angrepp mot FN, som han hävdar ”orkestrerat” ett skadligt ramverk för sexualundervisning för barn, skriver han i The Spectator. ”Deras föredragna ram kräver att sexualundervisningen börjar vid födseln och styrs av staten via pedagogernas obevekliga arbete istället för den nuvarande modellen av föräldraledd utveckling med hjälp från skolorna”, skriver han.

Den anti-globalistiska ingenjören och senatorn Malcolm Roberts är nu tillbaka med ny häftig kritik mot maktelitens globala formationer.

Men den här gången handlar det inte om ”pandemin” eller ”klimatfrågan”, utan om sexualundervisning för barn.

Enligt Roberts försöker FN-organet WHO vida lansera ett opassande ramverk för just sexualundervisning för barn. FN framställer ramverket som något positivt, men det gör alltså inte den australiensiske politikern.

I ett av de dokument han hänvisar till står det bland annat att en ”holistisk sexualundervisning bör utgå från följande principer”, varav en princip är att ”sexualundervisning börjar vid födseln”.

Där står också att barn ska lära sig att ”hantera pornografi”.

”Att börja sexualundervisning vid födseln är en indikation på dessa människors tänkesätt”, skriver Robets i sin artikel i The Spectator.

Ett annat dokument han refererar till, som ingår i Agenda 2030, kallas ”International technical guidance on sexuality education”.

– Man förstör barnens chanser att någonsin ha en kärleksfull monogam relation, säger Malcolm Roberts i ett tal i det australiensiska parlamentet.

– Barn är lättpåverkade. I de tidiga formbara åren kan de bli ärrade för livet. Vuxet sexuellt innehåll har ingen plats i ett barns utbildning på det sätt som dessa monster föreslår. Det är dags att lämna det perversa paradis som FN och dess organ har blivit.

Roberts framhäver även den AP-granskning från 2017 av sexuella övergrepp mot barn bland FN:s fredsbevarande styrkor. Den visade att ”mer än 100 fredsbevarare från FN drev en barnsexring i Haiti under en tioårsperiod och ingen fängslades”, enligt Wikipedia.

”Varför skulle någon nation tillåta en organisation som anklagas för institutionaliserat övergrepp mot kvinnor och barn i tredje världens länder att diktera sexualundervisning för minderåriga? Förenta Nationerna och Världshälsoorganisationen är de sista platserna på jorden som vi bör ta råd från angående hälsa och välstånd för våra barn”, påstår han i The Spectactor.

Dessa övergrepp har även tagits upp i Sveriges riksdag.

”Mellan 2010 och 2016 kom det in 172 anmälningar om sexuella övergrepp mot barn där FN-personal är misstänkta förövare. Det visar FN:s egen statistik… Det finns mycket i vår värld som är vidrigt. Det en del av FN:s personal gör mot de mest utsatta människorna på vår jord toppar definitivt listan över vidrigheter. Bara var tredje FN-utredning leder till åtgärder eller straff. FN-personal har immunitet och kan inte ställas inför rätta i det land där de verkar”, står det i en S-motion från 2017.

P3 Dokumentär har också gjort ett inslag kallat ”FN och pedofilskandalen”.

”Det här är historien om misstänkta pedofilövergrepp utförda av fredsbevarande styrkor, och om den maktkonflikt som då utlöses i fredsorganisationens hierarki. Det blir en av de största skandalerna i FN:s historia”, skrev Sveriges Radio 2020.

FN har tagit avstånd från detta och sagt att man ska prioritera kampen mot övergrepp. Att bekämpa övergreppen skulle bli en av FN:s viktigaste frågor.

Lyssna på Malcolm Roberts tal HÄR.

I sociala medier reagerar många starkt på hans tal.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program