Läkare säger han hittat spikprotein ”inuti varje cancercell”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den amerikanska patologen Ryan Cole varnar nu för accelererande cancer hos människor, inte minst hos unga, och att han identifierat det giftiga spikproteinet ”inuti varje cancercell”. Det säger han i en intervju med Ask Dr. Drew.

Förra året hävdade en svensk överläkare i Kalmar att det så kallade covidvaccinet kan ge aggressiv cancer. Hon föreläste privat om detta.

”I videoklippen lyfter hon sina starka misstankar om att covidvaccinet orsakar ’turbocancer'”, skrev Läkartidningen.

Även i andra länder har specialistläkare varnat för att sprutorna leder till cancer. Enligt den amerikanske specialistläkaren Ryan Cole beror detta på att en av kroppens receptorer som är central för att hålla cancer i schack underkuvas av vaccinet.

I en ny intervju säger Ryan Cole att han hittat spikprotein, alltså det giftiga protein som både coronaviruset och vaccinet bildar, inuti cancerceller.

Dessutom varnas det för att unga människor nu av någon anledning får cancer som aldrig förr.

– Allt det blåa är cancerceller, säger Cole om en bild som visas. Vad finns inuti varje cancercell? Spikprotein. Varje malign (elakartad) B-cell har spikprotein i sig. Detta leder till frågan: Varför gör inte mina kollegor detta i unga personer eller vilken person som helst som har oväntad cancer?

– När jag reser, föreläser och utbildar möter jag oräkneliga läkare som säger att de har patienter som varit i remission (minskad cancer) i fem-tio år men som nu är i steg 4 (det allvarligaste stadiet av cancer). De var fria. Men plötsligt är cancern tillbaka.

Samtidigt döljs data, och läkare får inte ens ställa frågor om vad som händer.

– Varför kan vi inte bara få transparens och data? Jag har inget att dölja. Jag har inte alla svar. Men jag ställer många frågor. Jag ser mönster. Jag frågor kollegor. Varför gör inte mina kollegor detta? Mänskligheten står på spel. Det var detta som gjorde att vi blev läkare, för att hjälpa människor, påpekar Ryan Cole under intervjun.

Klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program