”Överväg om ovaccinerade har mentala problem”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Arkivbild. Bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Northwest

En tillsynsgrupp av läkare i Ontario i Kanada uppges ha föreslagit att ovaccinerade personer ska övervägas lida av mentala problem för att de vägrar ta det så kallade covidvaccinet, hävdar immunologen William Makis.

Det är läkaren William Makis som nu säger att en tillsynsgrupp av läkare i Ontario i Kanada, CPSO, skickat ut ett brev till läkare med en uppmaning att ovaccinerade personer som inte vill ta covidvaccinet ska övervägas lida av mentala problem.

– De skickade ut ett brev eller ett memo till alla läkare i Ontario och föreslog – än så länge kräver de inte det, utan bara föreslår det – att deras ovaccinerade patienter borde överväga att de har ett mentalt problem och att de borde sättas på psykiatrisk medicin.

Än så länge är det alltså bara ett förslag, betonar han.

– Men de borde inte komma med den här typen av förslag.

– Detta är extremt oetiskt och ett väldigt, väldigt sluttande plan. Om de menar att det kan vara något mentalt fel på människor som vill ha kroppslig autonomi och inte ta ett experimentellt vaccin, så är det ett väldigt, väldigt farligt sluttande plan.

Redan i oktober uppmärksammades en liknande formulering på organisationens hemsida gällande personer som inte vill ta vaccinet.

På hemsidan ska det ha stått:

”Det är också viktigt att läkare arbetar med sina patienter för att hantera oro relaterade till vaccinet och inte möjliggöra undvikandebeteende. I fall av allvarlig oro är ansvarsfull användning av receptbelagda läkemedel och/eller remiss till psykoterapi tillgängliga alternativ.”

Enligt Epoch Times har ansvariga därefter ”förtydligat uttalandet” och hävdat att informationen gäller alla typer av trypanofobi, alltså rädsla för medicinska ingrupp och sprutor.

”Vi avslöjade detta igår och efter mycket motreaktioner försöker de gräva sig ur ett hål genom att ändra webbartikeln och säga att man menade något annat. Jag förutspådde att detta kunde hända och det var därför jag postade en skärmdump utöver länken”, skriver Nadine Ness, som uppmärksammade formuleringen, på Twitter den 6 oktober.

Se hela intervjun med William Makis, där han även pratar om att många läkare dör i Kanada samt ”turbocancer” efter så kallade covidvaccinet, HÄR.

Klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program