”Moderaterna är ett skämt, de är pinsamma!”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Politiskt korrekta människor är inte ute efter debatt och argumentation, utan efter att ”nita” sina motståndare och förstöra deras liv. De är ”rädda för sanningen”, säger Pär Ström, känd för sin envig mot feminister, i en ny intervju med Swebbtv. Samtidigt beskriver han Sveriges så kallade opposition som närmast meningslös. Den ”småduttar” hit och dit i olika frågor och står inte för någonting äkta och substantiellt längre.
– Moderaterna är bara värda förakt, påpekar han.

Vilka är de viktigaste frågorna i Sverige idag?

Enligt Pär Ström handlar det om flera saker, däribland invandringen och den politiska korrektheten.

– Men också klimathysterin, påpekar han. Västvärlden, inklusive Sverige, håller på att montera ned samhället och det som tidigare generationer byggt upp. Vi fick det successivt bättre, men nu ska detta nedmonteras snabbt. Det är upprörande. Det är inte klokt.

– Vansinnet utgörs också av identitetspolitik, intersektionalism och feminism. Man delar in människor i olika grupper, som kön, hudfärg och sexuell läggning. Sedan rangordnas grupperna utifrån vilken det är mest synd om. Och den grupp det är mest synd om ska hjälpas fram och kvoteras in. Den stora boven är vita, heterosexuella män. Detta är rasistiskt och sexistiskt.

Pär Ström, som i grunden är civilingenjör, är särskilt känd för sin kritik mot feminismen. Själv kallar han sig för ”jämställdist”.

– Det innebär att jag är för jämställdhet. Det är en neutral ideologi mellan feminismen, som bara företräder kvinnor och vill trycka ned män, och maskulinismen, som bara företräder män och vill trycka ned kvinnor. Att vara jämställdist är det enda rättfärdiga, tycker jag.

Efter att Ström gav ut sin bok ”Mansförtryck och kvinnovälde” 2007 blev han grovt påhoppad av feminister, och fick direkt uppleva politiskt korrekt förföljelse.

– PK-människor är livrädda för sanningssägare och dissidenter. Trots att de har ett gigantiskt överläge kan de inte motstå frestelsen att nita och sätta tummen i ögat på en vanlig privatperson utan resurser. De är rädda. De är rädda för sanningen.

Enligt Pär Ström finns det tre PK-religioner i Sverige: feminism, mångfald/invandring samt klimatet. Men feminismen får inte lika mycket uppmärksamhet idag som de andra frågorna.

– PK-maffian försöker förstöra liv och de gör det genom att ge sig på intäkterna. Om en dissident har ett jobb försöker de få honom avskedad. Om en dissident har ett företag försöker de få kunder att hoppa av. Detta är livskrossande. PK-eliten argumenterar inte. De satsar på att krossa livet på dem som tycker annorlunda.

Visserligen är det idag lättare att prata om invandring, påpekar Ström. Men på samma gång har det alltså kommit nya ”PK-områden”, som tagit över.

Samtidigt finns det ingen riktig opposition i Sverige. Borgerligheten vågar inte stå emot. Att gå emot PK-eliten kostar nämligen för mycket, menar Ström. Och att Moderaterna förespråkar vaccinpass samt lägger riksdagsmotioner om vaccintvång är rentav ”sjukt”.

Politiker har inget civilkurage, tycker Pär Ström.

– Moderaterna vågar inte stå för frihetsfrågor och för det som en gång var det partiet. Moderaterna har helt givit upp personlig frihet som politiskt projekt. Borgerligheten är ett skämt! Det är ofattbart att vissa påstår att saker och ting kommer lösa sig bara vi får en moderatledd regering. Moderaterna är ju ett skämt, de är pinsamma. Ulf Kristersson fortsätter hylla Fredrik Reinfeldt, som gjorde gigantisk skada för Sverige. Detta är sjukt. Moderaterna är bara värda förakt. Och detta säger jag, som varit moderat nästan hela mitt liv.

– Moderaterna står inte för nånting. De bara duttar hit och dit.

Dagens politiker prioriterar egen vinning och karriär, inte vad som är bäst för folket, menar han.

En lösning, förklarar Pär Ström, är att ”dissidenter” fortsätta göra sina röster hörda på nätet. Men även om alternativa medier nu har blivit stora är det ett kritiskt problem att den ”politiskt korrekta adeln”, som han kallar det, kontrollerar alla plattformar, däribland sociala medier. Det blir nämligen allt svårare att nå ut till nya människor.

– Censuren på sociala medier är ett jätteproblem, säger han. Till och med regeringen har ju haft möten med nätjättarna och tryckt på för ännu mer censur. Och nu har vi fått en omfattande censur. De främjar en linje, och bekämpar dissidentröster. Demokratin är alltså partiellt avskaffad. Vi kommer ju inte fram. Vi tystas ned. Och demokratin fungerar inte utan informationsspridning och diskussion. Vi lever i en demokratur.

Samtidigt har han inga större förhoppningar på riksdagsvalet i september.

– De flesta problem i Sverige är skapade. Men ändå fortsätter folk att rösta likadant. SD har legat på runt 20 procent ett tag nu, och det blir nog ungefär samma igen.

Men även Sverigedemokraterna tycks ha gått in i samma hage som övriga partier, menar han.

– Det är ju meningen att SD ska vara ett riktigt oppositionsparti. Och det har de ju varit kring invandringen. Men numera tiger de, trots att det är öppet mål varje dag. Det är sällan Jimmie Åkesson öppnar munnen. Väldigt sällan, trots öppet mål och trots att Sverige faller samman. Jag gissar att Sverigedemokraterna har fått smak på att bli accepterade och komma in i värmen. Förr arbetade de med att bilda opinion. Nu försöker de vara taktiska.

Svenska politiker har rentav skapat en form av kartell, menar Pär Ström.

– Blocken har gått samman och bildat ett politikervälde, som står i motsats till folket. Det är folket mot politikerväldet. Där finns dagens motsättningar. Folket står för sunt förnuft, medan politikerna drar ned Sverige i avgrunden med sin politiska korrekthet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program