Mänsklighetens ”högsta elit” har samlats – för att stoppa globalisterna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De senaste årens covidtyranni har skapat en ”unik möjlighet i historien” att skapa något verkligt bra för världen. Detta tack vare att mänsklighetens riktiga elit nu har samlats för att bekämpa globalisternas globala kuppförsök. ”Detta är en möjlighet vi inte haft tidigare”, säger den meriterade forskaren Jessica Rose till Swebbtvs Katerina Janouch.

De senaste tre åren har varit en tuff perdiod för mänskligheten.

Världen stängdes ner på grund av ett virus med 0,1 procents dödlighet under 70 år, varpå så kallade vaccin med enormt många biverkningar påtvingades land efter land.

Men det som kommit ut ur allt detta är inte bara dåligt, säger den kanadensiska forskaren dr Jessica Rose, som har fem examen som på olika sätt relaterar till det som pågått i världen sedan 2020 – däribland immunologi – till Swebbtv.

– Det har funnits många solstrålar, påpekar hon.

– Visst. Vi har förlorat många vänner. Vi har även förlorat familjemedlemmar. Men vi har fått en betydelsefull gemenskap av människor. Vetenskapsmän, journalister, läkare, politiker. Den högsta eliten samlas nu. Detta är väldigt speciellt.

– Det ger oss en unik möjlighet i historien, inte bara i vår egen korta tidslinje, utan jag menar i historien, för att verkligen göra något bra för vår art. Detta är en möjlighet vi inte haft tidigare. Det kommer behöva byggas upp från askan. Jag säger inte att det kommer bli lätt. Men det är fortfarande en möjlighet. Så länge vi bara fortsätter, är det allt vi behöver för att lyckas. Om vi inte envist fortsätter, kommer vi misslyckas.

Och det har börjat ske en riktig förändring i paradigmet.

– Det behöver vi göra är att fortsätta prata, precis som vi gör nu, fortsätter Jessica Rose i Swebbtv. Jag känner att dammen håller på att brista. Den är sannerligen bruten. Och med damm menar jag den enorma hög av lögner som har legat över oss de senaste två-tre åren. Jag menar, det är bokstavligen en hög av lögner. Så enkelt är det. Detta momentum går inte att stoppa. Folk som ställer frågor kommer inte försvinna om de inte är nöjda med svaret. Och jag garanterar dig att de inte kommer vara nöjda med svaren de får.

– Gällande gammelmedia. Visst. Det är bara en popularitetstävling sponsrad av Pfizer. Men just för att det är en popularitetstävling tror jag att en av dem kommer byta sida. Sedan följer resten efter. De kommer säga: ”Ta era pengar och stoppa upp dem nånstans. Jag bryr mig mer om sanningen. Jag bryr mig mer om en sensationell historia.” Och det sensationella här är sanningen. Det är vad jag tror kommer hända.

Samtidigt hyllar hon alternativmedier som Swebbtv.

– För det första, säger hon i början av intervjun. Tack för att ni är här. Vi är ingenting utan er. Vi måste få ut vårt budskap till allmänheten. Så jag uppskattar det verkligen.

Det som pågår i världen är en ”frihetskamp”, påpekar hon. För covid handlade aldrig om hälsa, enligt forskaren, utan om ”kontroll”. Det var ett sätt att försöka kontrollera människor.

Se hela intervjun:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program