Malone: Pandemin var ”världshistoriens största propagandakampanj”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Robert Malone. Foto: Swebbtv/Jesper Johansson

Varför stängdes världen ner på grund av ett virus som hade mycket låg dödlighet redan i början av den så kallade pandemin? Varför skrämdes hela världen upp? Den amerikanska läkaren och vaccinforskaren Robert Malone hävdar att det handlar om ”femte generationens krigföring” – riktad mot den egna befolkningen. En historisk skräck.

Under den stora covidkonferensen i Stockholm i januari talade den världsberömda läkaren och vaccinforskaren Robert Malone om ”femte generationens krigföring”.

Nu har Läkaruppropet, som stod som arrangör, börjat publicera filmer från konferensen.

Denna krigföring handlar om ett krig om information och perception. Kriget förs inte av arméer, utan i medvetandet på medborgarna, enligt Malone.

Men vem som är den stora antagonisten går inte att säkert säga. Globalistiska organisationer och kända covidtyranner är troligen bara frontfigurer. Det finns något över dessa organisationer och personer. Till och med över USA:s president. Detta är bara ställföreträdare, säger Malone.

– De senaste tre åren har du varit utsatt för den mest massiva, harmoniserade globalt samordnade propagandakampanjen i västvärldens historia.

– Vi vet inte exakt vem som styr informationen. Och det är femte generationens krigföring.

Men vilken kraft det än är, så har den lyckats att samordna media, regeringar, läkemedelsindustrin, transnationella organisationer, finansintressen etc.

Detta har skett genom offentligt-privat samarbete – ”fascism”, som Malone kallar det – för att föra ut samma budskap.

– Med den här kampanjen har många västerländska regeringar – och detta är det centrala – använt psykologiska strategier, taktiker, tekniker och kapaciteter av militär klass, utvecklade för modern militär strid, mot sina egna medborgare.

Enligt Robert Malone är detta fakta. Obekväma fakta.

– Den värld som vi trodde existerade, existerar inte längre, om den nu någonsin gjorde det.

Lyssna på klippet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program