Macgregor: Svenskarna grundlurade av globalisterna

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Swebbtv grafik

Sveriges politikerklass gick med i Nato på ett falskt narrativ, som pådyvlades svenska folket. Det förklarar den amerikanska arméöversten i Newsvoice. Det är dags att svenskarna vaknar upp och förstår vilka det egentligen är som driver kriget i Ukraina.

Det är i intervjun med Newsvoice som Douglas Macgregor får frågan vad Nato-medlemskapet och DCA-avtalet med USA innebär för Sverige.

Besluten är helt förnuftsvidriga, och svenskarna förstår inte vad som pågår i världen, menar han. Sverige kommer nu bli en ”oundviklig måltavla” i globalisternas krig mot Ryssland.

Enligt Macgregor skulle svenskarna göra sig själva en tjänst genom att ifrågasätta vad de får höra om Ryssland. Svenskarna ”har lyssnat på ett helt falskt och fiktivt narrativ”, påpekar han.

Västvärldens politiker påstår att de hjälper Ukraina, men i själva verket gör de precis tvärtom. Vad som inträffat är ett förstört Ukraina, 600.000 dödade ukrainska soldater och en miljon skadade soldater. Ukraina ”är en döende nation”, säger Macgregor.

– Vi har odlat hat och förstörelse mot Ryssland. Det saknar allt förnuft eftersom Ryssland inte har betett sig som vår fiende, fortsätter Douglas Macgregor. Poängen är att det finns krafter i farten här som svenskarna behöver förstå. De måste förstå att den globalistiska härskarklassen i Europa och USA driver detta krig. Och det har misslyckats fullständigt. Ryssland har vunnit det.

Att Sverige plötsligt går med i Nato är häpnadsväckande, tycker Macgregor. Sveriges politiker öppnar till och med för kärnvapen på svensk mark, vilket enbart kommer öka hotet mot Sverige.

– Jag menar, svenskarna är välutbildade, intelligenta människor. Varför gör ni detta mot er själva?

Se hela intervjun på Youtube HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program