Lööf testade positivt för covid – efter riksdagsdebatt

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Centerpartiets ledare Annie Lööf har testat positivt för covid-19, skriver hon själv på Twitter. Detta efter ha deltagit i onsdagens debatt i riksdagen samt ett två timmar långt möte övriga partiledare. Hon har nu isolerat sig.

Under onsdagen deltog Centerledaren Annie Lööf i partiledardebatten i riksdagen.

På kvällen testade hon positivt för covid-19, skriver hon på Twitter.

”En person som jag träffade i slutet av förra veckan, visade symtom någon dag senare och i kväll har personen fått positivt PCR-test. Jag är helt symtomfri men valde direkt att göra ett snabbtest, som visar positivt”, skriver hon på Twitter.

”Jag väljer därför att följa rekommendationerna som finns, isolera mig och familjen och ta ett PCR-test så snart det finns lediga tider”, fortsätter hon och påpekar att hon förlitar sig på snabbtestet.

Lööf ska även, efter riksdagsdebatten, ha deltagit i ett två timmar långt möte med övriga partiledare, enligt Aftonbladet.

KD:s partiledare Ebba Busch ska inte fysiskt ha deltagit på partiledarmötet, skriver Expressen. Tidningen har inte fått tag på övriga partier.

Centerpartiet är ett av de partier som hetsat mest för vaccinpass, trots att vaccinet inte skyddar mot smittan, något Annie Lööf nu alltså själv tycks ha fått erfara.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program