Lastbilsförarna: Vi lämnar inte förrän restriktionerna tas bort

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige


Kanadas premiärminister Justin Trudeau flydde landets huvudstad Ottawa på lördagen när den massiva lastbilskonvojen, som tystats ned i media, anlände. Tusentals lastbilsförare har kört från hela landet för att stoppa vaccinpass och andra covidrestriktioner. Och de tänker inte lämna förrän så har skett.

Under lördagen samlades tiotusentals människor i Kanadas huvudstad Ottawa.

Den enorma sju mil lång lastbilskonvojen, som bland annat kräver att vaccintvånget för lastbilsförare tas bort, hade anlänt.

De ställde sig utanför parlamentet och blåste i sina horn. Men även många andra människor, i vanliga bilar, har följt med i konvojen genom landet.

– Det är tiotusentals om inte hundratusentals människor här, rapporterar Rebel News. Det är helt galet. Konvojen är många timmar lång.

Men något samtal med landets vänsterliberale premiärminister Justin Trudeau, som ligger bakom de ovetenskapliga och brutala covidåtgärderna, blev det inte.

Han hade nämligen flytt huvudstaden på grund av säkerhetsskäl, trots att han tidigare i veckan försökte utmåla lastbilsförarna som en ”liten” grupp med ”oacceptabla åsikter”.

– Jag kämpar för Kanadas frihet och för mina barn och barnbarn, säger en av lastbilsförarna till The Post Millennial och fortsätter:

– Jag stannar tills allt är över, tills Trudeau avgår eller alla restriktioner är borta. Frihet!

En annan lastbilsförare ropar i megafon:

– Det är min kropp, inte din Trudeau! Stoppa restriktionerna. Vi har fått nog! Frihet!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program